Ahoj potrebujem zistiť pod čim sa to v epc nachádza potrebujem zistiť či je tento diel v omege b a vectre b zhodny diki
jedna sa o motorček ostrekovača predných svetlometov
Prosím, prosím... existuje nějaká sada takových těch kroužků, které drží hadice na místě? (v motorovém prostoru) Takové ty spony... Popřípadě prosím o číslo
oni originální čísla jsou což o to..ale podle velikosti záleží na tom k čemu to potřebuješ jestli k trubce od termostatu,nebo od chladiče atd jsou různé velikosti viz obrázek:
Přílohy
je jich víc
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
zdar Nestea...mám pro tebe ty svorky na hadice..doufám že jsem tě dobře pochopil a našel všechny..oni se pohybují cca stejným průměrem i u ostatních hadic..stačí hledat nebo jich koupit víc
Přílohy
chlazení
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!