, počkej, za chvilku už mám Objecta
 předělovanej
 předělovanej   
   neskutečně velký poškození
 neskutečně velký poškození   stejně jako KV-1S s tím 122mm dělem neb jak se na spoustě fórech píše noob tank
 stejně jako KV-1S s tím 122mm dělem neb jak se na spoustě fórech píše noob tank   prostě halabala zaměříš vystřelíš a puf 400 dole
 prostě halabala zaměříš vystřelíš a puf 400 dole   

, takže než přebiješ tak můžeš bejt dvakrát tuhej a vepředu to má kolmej 90 mm pancíř, takže tě prorve snad i Loltraktor
, takže než přebiješ tak můžeš bejt dvakrát tuhej a vepředu to má kolmej 90 mm pancíř, takže tě prorve snad i Loltraktor 

, já mám 2x5 tier , 2x7 tier, 3x8 tier a 1x9 tier
, já mám 2x5 tier , 2x7 tier, 3x8 tier a 1x9 tier  . Dáme výcvik, vezmu KV-5 ok?
. Dáme výcvik, vezmu KV-5 ok? 
 , s hodně dobrým kamarádem si místo flašky dáme k narozeninám raději tanky
, s hodně dobrým kamarádem si místo flašky dáme k narozeninám raději tanky  . Premium účet a koverzi zkušeností nevedu
. Premium účet a koverzi zkušeností nevedu 
 , jen to chce v tý bitvě něco nastřílet
, jen to chce v tý bitvě něco nastřílet 
 a když prohrajem tak to je tak -3t
 a když prohrajem tak to je tak -3t
 , jsem v klanu a když jedeme roty, tak dostaneš 50% toho co dostal tým protihráče, takže za bitvu není problém dvacka čistýho
, jsem v klanu a když jedeme roty, tak dostaneš 50% toho co dostal tým protihráče, takže za bitvu není problém dvacka čistýho . Zůstanu u osmiček a občas si dám devítku
. Zůstanu u osmiček a občas si dám devítku 
 z TD doporučuju tu novou lajnu rychlejch stíhačů, ta SU-100M1, kamarád s ní jezdil a je výborná, dingá, rychlá, přesná, vydělává. Já si teď znova koupil KV-13, ten tank nikdy nezklame.
 z TD doporučuju tu novou lajnu rychlejch stíhačů, ta SU-100M1, kamarád s ní jezdil a je výborná, dingá, rychlá, přesná, vydělává. Já si teď znova koupil KV-13, ten tank nikdy nezklame.| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |