identifikacni stitek na B sloupek

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Zamčeno
Drillo

identifikacni stitek na B sloupek

Příspěvek od Drillo »

zdravim mam problem chybi mi v aute identifikacni stitek na B sloupku u spolujezdce viz foto http://img21.imageshack.us/img21/3480/dsc02891a.jpg
v opelu mi ho nechtej udelat pokud jim nepredlozim original stitek co tam byl,foto ze jsem ho v aute mel mam, ale detail stitku uz ne (kdo by si ho taky normalne delal)
tudiz nevim jak stitek sehnat pac bez nej mi auto neproslo na technicke
Reklama

Mirdas
Kontaktovat uživatele:

Re: identifikacni stitek na B sloupek

Příspěvek od Mirdas »

ty nemaš vinko někde jinde vyražený :shock: a duvod proč tam ten štitek nemaš je jakej? bouračka, koroze?
Born From Jets
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

dej si ho udelat v nejakem graficke studiu jinak jej nesezenes a stat te to bude par kourun
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ »

Co to je za debi*y v tom Oplu, kam jsi sel (kde to bylo ??). VIN mas jeste vyrazeno v podlaze (a mozna i na vice mistech), tam to snadno zreviduji. Tak nechapu ty ciraty.

Mozna bych sel asik jinam.
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Drillo

Příspěvek od Drillo »

mel jsme mensi karambol pred 2 roky se stromem a na pravej bok na dvere spolujezdcve sem to oprel nechal sem to udelat a ted po dvou letech mi rekli na technicke nemas stitek technicka na mesic opel mi to udelat nechce a v reklamce mi rekli ze se bojej to udelat takze jako voprc todle pritom je to jen posrana samolepka ktera nema na nic vliv, zitra mam spicha s jednim typem ten prej mi to snad u dela ale jako sehnat nejake graficke studio kde delaj samolepky je jako voser sem obvolal milion grafiku a nikdo mi to nechtel udelat tak snad zitra, me slo hlavne i o spravne tvar toho stitku na sel jsem tady na foru primo topic pro to jak ma vypadat cisla jako vaha auta vinka neni problme dosadit ale nemohl jsem sehnat cislo barvy, a nevim jakej kod maj sedacky plus co znamena na stitku uplne dole to cislo co je psane na pric a nahore kde je napsano opel tak podnim sem bud nasel stitek s ciselnym oznacenim a nebo tam bylo opel -cc coz taky nema sajna co tam ma bejt
mirda2908
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirda2908 »

nepsal si nahodou uz jednou stejnou otazku???na kterou tady bylo uz odpovedano??
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ntifikacni
tady lock
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Zamčeno