měnič
měnič
Ahoj lidi-přátelé! Můj dobrý kamarad si koupil astru 1,6i16v a v ni radio 300vka+orig.CD měnič v přihrádce před spolujezdcem. Vše plně funkční. Ale jen do té doby než odpojil baterii. Radio jsem mu odkódoval ale když chce použít CD měnič,tak mu to na display píše SAFE CODE. Netuším jak se dá odkódovat měnič. Proto píšu sem zda se už někdo z tolika šikovných lidí už setkal s tímto problémem. Za radu jak na to předem děkuji. COBEIN
ASTRA LA VISTA
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak s tím jsem se setkal. Je možný CD měnič zakódovat stejně jak rádio. Mám k autu car pass a tam je taky uvedeno: kod k rádiu a kód k měniči.
Tady uvádím postup odkódování,resp vypnutí kódu. Je to ale k rádiu CCRT 700, tak nevím, jestli z toho bude něco fungovat. Stejně bude muset ale nechat někde ten měnič odkódovat,jak rádio.

Tady uvádím postup odkódování,resp vypnutí kódu. Je to ale k rádiu CCRT 700, tak nevím, jestli z toho bude něco fungovat. Stejně bude muset ale nechat někde ten měnič odkódovat,jak rádio.

OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
No proč ne? Je to jak rádio, které odpojíš od baterky. Zakóduje se. To same udělal měnič. Takže nezbývá jen ho dát odblokovat, pokud samozřejmě nemá k němu kódy.COBEIN píše:to auto bylo s tímhle rádiem a s tímhle měničem dovezeno a fungovalo to,tak proč né teď. Podotýkam že dovezeno byl z Belgie.Vojta píše:300fka + měnič, to asi neklapne
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR