Sklápěcí klíče - objednané a nedodané

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Sklápěcí klíče - objednané a nedodané

Příspěvek od Radoš 92 » 23 črc 2012, 21:38

Vám, těm, kteří jste poslali peníze mi a klíče vám nedorazili.

Píšu tento topic, protože se mi množí SZ a nebaví mně odpovídat na každou zvlášť.

Objednáno to bylo s těchto stránek http://www.obdsells.com, které jsou momentálně v nějaké úpravě, nejde se tam ani přihlásit jménem a heslem. Doufám že to brzy zprovozní a bude moc jim napsat co a jak.

Jde o to, že klíče jste si objednávali Gorbo1-YM28 a ostatní Mike.S, Ali, West Rider, Ála, Dadeke HU46.
(ivankalus objednával dva kusy HU100 a přišel mu jeden HU100 a jedem HU46 :roll: ale to řešit tady nebudeme, to už jsme domluvili) tak tedy těch šest lidí mi poslalo peníze a já 15.6. každému objednal jeden kus, zadal jeho adresu, kterou jste mi každý poslali SZ a zaplatil přes PayPal. Na obrázku je vidět několik plateb 11,58$, což je částka za jeden klíč s poštou, která na obdsells byla tuším něco přes dolar započítána k objednávce. (Jedna 11,08$ je Gorbův klíč, měl jinou planžetu a jinou cenu),
PayPal01.jpg
Za tyto platby nepřišlo žádné potvrzení, takže důkaz, že to bylo posláno na onu adresu momentálně nemám, je to v historii objednávek na obdsells, kam se ale momentálně nejde přihlásit, mají nějakou aktualizaci stránek a při přihlašování to píše, že jméno, nebo heslo je špatně a nepustí to dál. Takže, jakožto blbě poslali klíče, tak ještě momentálně je nelze na to upozornit. Pěti z vás, nepřišel klíč žádný a jedinému Álovi klíč přišel.
ála píše:Ahoj, tak pisu, ze zbozi v poradku dorazilo :) neuveritelny masakr jako :D kluci z Honk Kongu, vsechna cest jim :)
Pak jsem si psal s Alim a ten mi řekl, že Ála jich má více. Ano, ti šikmoocí, místo aby poslali každý zvlášť na adresu, která byla u každé objednávky jiná a od každého z vás, tak poslali všechny klíče Álovi. Samozřejmě se nedivím, že mi nic nenapsal, protože ho to nenapadlo. (Mimo jiné často se stává, že z HongKongu přijde více, méně, něco jiného, nebo vedle k sousedům. Objednávám dost často a znám to na vlastní kůži). Takže prostě mu jich přišlo více a tak s tím žil. Žel, také již ne všechny má, a tímto ho neomlouvám, ale asi každý když by mu přišlo více, tak co no, tak já dva, kámo jeden.... Co s tím vším.

Možnost, jak to vyřešit je taková, že jakmile budou stránky funkční, budu reklamovat (ačkoli se mi fakt s nimi moc komunikovat nechce, protože to je na dlouhé lokty), že jednomu zásilka došla (počet samozřejmě vynechám), a ostatním nic nedošlo. (Vezměte, že bych to prodával třeba na aukru za 300, v jeden den objedná 5 lidí, já jim to objednám, tak jako vám, jeden na každou jinou adresu a jednomu přijde, dá komentář že v pořádku a 4 nic a negativy, budou mně kamenovat, že jsem sbalil prachy a podobně.) Tyto společnosti se vesměs chovají tak, že prostě se stalo a pošlou nové. (Taky vlastní zkušenost, třeba nedávno jsem reklamoval že je to dlouho, a nic nedošlo, oni že posílají nové, druhý den poté došlo a za týden ta druhá taky). myslím že oni počítají s tím, že se sem tam zásilka ztratí, nebo prostě nedoručí. Takže jsou dvě možnosti, jednu uděláme 100% a druhá je volitelná.
1. můžete se domluvit s Álou, kolik mu jich zbylo a jestli je ochoten vám je předat, zaslat, nebo to už je na vás
2. já až budou stránky funkční a půjde se přihlásit, to s nimi budu řešit a počítám s tím, že pošlou každému z vás zaplacený klíč. Ti, co se domluví nějak s Álou, budou v tom případě mít dva, jeden jim dá Ála (nebo nedá :lol: ) a jeden jim znovu přijde.

Takže momentálně nezbude nic jiného, než doufat, že to nebude trvat dlouho. Ono se říká: za dobrotu, na žebrotu. Já se můžu všem akorát omluvit, peníze rozhodně posílat zpátky nikomu nebudu, pokud to nepůjde vyřešit způsoby, které jsem tu napsal - je mi líto. Tohle byla poslední věc, kterou jsem takto objednával. Bylo spousta lidí, kteří mi psali, prosím kup tohle, nebo toto. samozřejmě některým tu službu budu dělat dále, ale ne zejména nový, které neznám a před nimi pak vypadám jako zloděj. Z tohohle nic nemám, objednával jsem to za prakticky cenu předmětu, někdo platil 240, někdo 250, někdo 260. Klíč stál v přepočtu 243Kč. Každý má možnost se na jakýchkoli stránkách registrovat, zřídit si účet, a koupit si libovolnou věc.

Rozhodně to nemyslím způsobem, polibte mi zadek, nic nemám, nic nedám, pomožte si sami. Tady si vždycky rádi pomůžeme. JE mi líto že to takhle dopadlo a samotného mně to mrzí, právě proto, že si věříme a platby probíhají vesměs předem, a věřte, že to někdy nejsou jen dvousetkorunové částky, ale i několika tisícové, co si vzpomínám, někomu jsem cosi kupoval snad za 8000... Tohle je země třetího světa a je jim jedno co se s tím stane.

Mám snahu to řešit, říkám, jak to půjde, budu se snažit aby vám přišly nové klíče.

[/color]
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Reklama

Gorbo1

Re: Sklápěcí klíče - objednané a nedodané

Příspěvek od Gorbo1 » 23 črc 2012, 22:08

Tak ja si myslim,najlepsie by bolo,aby sa ozval ALA a sem napisal ake kluce mu zostali a uvidelo by sa 8) 8) 8) .Aby si nemal zbytocne starosti 8) 8)

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 23 črc 2012, 22:40

no zrovna ten tvuj klic nedorazil vubec :D jinak mam 2 tamty jeste

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 23 črc 2012, 22:48

Gorbo, ty máš blbou planžetu, :lol: :lol: tu Ála nemá, tak můžeš doufat že to ještě přijde. :D

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 24 črc 2012, 15:04

Tak dufam,ale uz neverim :( ,vcera som hladal,kde by som si to objednal,ale nic som s mojou planzetou nenasiel,ale hladal som len na rychlo

Lake292

Příspěvek od Lake292 » 24 črc 2012, 15:15

ja som si to objednaval sam, este pred rekonstrukciou stranky a doslo mi to po 5 tyzdnoch kolko uz cakate?

inak co viem tak platbu cez paypal mozes do 40 dni napadnut, ze ti to dany clovek nedodal a on musi dokazat, ze to odoslal, inak vratia peniaze

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 24 črc 2012, 15:22

Rados to objednaval 15.6.

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S » 25 črc 2012, 18:18

..... se na to vyseru :evil:

Radoš: klíííííd chlape

Ála: máš SZ
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 25 črc 2012, 19:51

Mike.S píše:..... se na to vyseru :evil:

Radoš: klíííííd chlape

Ála: máš SZ
Ja este mam sancu,tak uvidim,ked sa vratime z dovolenky.
Rados: v pohode 8) 8) 8) 8) .Kazdy vie,ze za to ty nemozes,tak sa zbytocne nenervuj 8) 8) 8)

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 07 srp 2012, 10:04

Stránky http://www.obdsells.com/ kde jsem to objednával jsou nějaké divné, mají tam teď v nabídce jen obaly na telefony a baterie. O něčem co je OPEL ani zmínka. Nejde se přihlásit, jakoby vymazali všechna data... nechápu co s tím dělají. :( Ale vidím to bledě, jakoby něco prodali a udělali novou firmu, nové výrobky... :( :(

mathej

Příspěvek od mathej » 15 srp 2012, 17:42

Hosi, kto by mal zaujem, mam na predaj nalepku opel na sklapaci klic
Opel Zafira B 1.8 16V, 88kW - 2014 (A18XEL)
Opel Astra G 1.6 16V, 74kW - 1998 (X16XEL)
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +

hant

Příspěvek od hant » 15 srp 2012, 17:58

:lol: Tak ti mám dojem, že kluci by raději nejdřív ten klíč. :wink:
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Gorbo1

Příspěvek od Gorbo1 » 15 srp 2012, 18:33