Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Hesty
Kontaktovat uživatele:

Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti

Příspěvek od Hesty »

Ahoj ve spolek, díval jsem se na domy od Canaby a fakt vážně se nad tím zamýšlím, realizovat bych si to přál někdy do dvou let. Konkrétně zvažuju Chico a Uno. Nemáte někdo s touto firmou zkušenost, popřípadě nemátě od nich někdo domy? Jde o to, že je to sice monťák, ale ne dřevostavba, takže za ty prachy je to dost dobrý :). Díky za každou radu a názor :)
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
Reklama

Honz@
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti

Příspěvek od Honz@ »

Jéj, Chico a Uno :D . O těch už se mi i zdá :D .

Jelikož jsme víceméně nuceni se odstěhovat, koukali jsme po různých novostavbách nebo typových domech. Byli jsem v Nupakách u Prahy, kde Canaba předvádí vzorové domy. Stojí zde Chico a o ten jsme se zajímali (spíš rodiče, já do toho nemám moc co mluvit...). Na fotkách vypadá dům pěkně, ale v reálu na mě zvenku působil jak domeček pro panenky. Oproti normálním domům, které staly vedle, vypadá tenhle prostě divně. Zvláštní poměr mezi šířkou a výškou. Mně osobně se tenhle dům neuvěřitelně nelíbí... A uvnitř? Pokojíčky malé, až moc. Chápu, že se jedná o malý dům, ale oproti ostatním mi tenhle přišel jako špatně prostorově vyřešený. Pokojíky v patře o výměře 10m2 jsou úplně k ničemu. Celkově na mě působil dům tak, že zde bylo moc "mrtvých" koutů a míst... Jinak zpracování pěkné.

A UNO? Ten se nám z fotek líbil, ale pokud víme, vzorový dům nikde nebyl. Ale byl samozřejmě ještě dražší, takže mimo náš finanční limit.

A co se týče Canaby samotné, tak bych chtěl pochválit přístup a jednání pracovníků 8) . Ochotně se nám věnovali, zasílali plánky, ceníky, řešili s námi dispozice...

Rodiče se nakonec rozhodli úplně jinak, takže na Canabu nedošlo.
A jak vidím, taky bydliště Praha. Taky se chystáš opustit krásu velkoměsta? :D Nechápu, co s tím všichni máte :( .
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Hesty
Kontaktovat uživatele:

Re: Domy Canaba - Diskuze a zkušenosti

Příspěvek od Hesty »

:), no, já bych spíš chtěl ten hezčí, myslím že to UNO (to je snad za 1,5 mega bez desky a pozemku). V Nupakách jsem byl v sobotu se mrknout a řikal ten týpek, že cca během 4 měsíců budou stavět vzorovej ten větší, tak počkám a půjdu ho pak obhlídnout. No víš co, mám byt 2+1 v Holešovicích, takže když prodám tak bez půjček a hypoték bych na jedno z těch dvou domků od Canaby měl, ale samo, že pozemek za Prahou, jinak je to pálka viď. Malý se mi to chico ani nezdá, jako co bys chtěl za ty prachy :-D, si kup támhle v Praze dráž 1+kk od centalu pomalu za dvojnásobek :-D, anebo se mrkni na RD Rýmařov, ale to jsou dřevostavby, kdežto Canaba je beton
Astra G Kombi 1.7 CDTI 16V (Z17DTL) 59KW, 9/2007 - No EGR :)
ATV Bashan BS200S-7, 2007
Jawa 21, 1984 - s TP a v TOP stavu :)
Odpovědět