Jéj, Chico a Uno

. O těch už se mi i zdá

.
Jelikož jsme víceméně nuceni se odstěhovat, koukali jsme po různých novostavbách nebo typových domech. Byli jsem v Nupakách u Prahy, kde Canaba předvádí vzorové domy. Stojí zde Chico a o ten jsme se zajímali (spíš rodiče, já do toho nemám moc co mluvit...). Na fotkách vypadá dům pěkně, ale v reálu na mě zvenku působil jak domeček pro panenky. Oproti normálním domům, které staly vedle, vypadá tenhle prostě divně. Zvláštní poměr mezi šířkou a výškou. Mně osobně se tenhle dům neuvěřitelně nelíbí... A uvnitř? Pokojíčky malé, až moc. Chápu, že se jedná o malý dům, ale oproti ostatním mi tenhle přišel jako špatně prostorově vyřešený. Pokojíky v patře o výměře 10m2 jsou úplně k ničemu. Celkově na mě působil dům tak, že zde bylo moc "mrtvých" koutů a míst... Jinak zpracování pěkné.
A UNO? Ten se nám z fotek líbil, ale pokud víme, vzorový dům nikde nebyl. Ale byl samozřejmě ještě dražší, takže mimo náš finanční limit.
A co se týče Canaby samotné, tak bych chtěl pochválit přístup a jednání pracovníků

. Ochotně se nám věnovali, zasílali plánky, ceníky, řešili s námi dispozice...
Rodiče se nakonec rozhodli úplně jinak, takže na Canabu nedošlo.
A jak vidím, taky bydliště Praha. Taky se chystáš opustit krásu velkoměsta?

Nechápu, co s tím všichni máte

.
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A