Skladáte niekto papierové modely? :)
Re: Skladáte niekto papierové modely? :)
No bývá někdy v dubnu, květnu ve Vysokým Mýtě, výstava bitevníků, Jinak jen Brno, Praha....Ale snad nebudu moc předbíhat, když napíšu, že se chystá muzeum papírových modelů....Ale nechte si překvapení na výlet na květen, červen letošního roku. Dám kdyžpak vědět. A děkuji.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
josko jasně, já taky nepátlám abych to měl všechno slepené za jeden den, ale dělám to jen tak pro zábavu svou a odreagování.. ale souhlasím že na retuš je nej temperky, vodovky, nebo jiné spec. barvy.. modelářské forum znám dobře, taky tam občas se zajdu pokochat co dokáže někdo s papírem udělat... po přečtění tvého příspěvku jsem pouvažoval a začnu asi znova pomalu zkoušet retuš..
uvidíme jak to dopadne..

-
- Kontaktovat uživatele:
tak přikládám taky něco abych jen nekecal... jak jsem psal, joska mi promluvil do duše a teď se budu snažit více a taky se začnu učit retuš...
jinak k fotkám - jsou to čerstvější pokusy, ale snaha o retuš je jen místy.. stavěl jsem to ještě před rozmluvou
jinak jsou to 1:100
jinak k fotkám - jsou to čerstvější pokusy, ale snaha o retuš je jen místy.. stavěl jsem to ještě před rozmluvou

jinak jsou to 1:100
-
- Kontaktovat uživatele:
a pár dalších setin...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty autobusy jsou krásné. Ale po zvětšení... To je co za papír? To vypadá jak nějaký semišový, nebo co.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
jo.. to jsem zapoměl dopsat.. já jsem papírový barbar a tisknu to na obyčejný tvrdý výkres (ve škole sme na něco podobného kdysi kreslívali) takže když se ohýbá nebo rýhuje něco, tak se to třepí, což je patrné z fotek
... ale i na tom pracuju a pořídím papír k tomuto vhodnější - do nedávna jsem si patlal jen tak pro radost svou, ale do budoucna bych se chtěl snažit ať to aspoň nějak vypadá...

Takže to jsou i tvoje návrhy?
Tak to klobouk dolů. Měl by jsi ukázat ty modely i u nás na papírácích. Kluci by ti poradili na co tisknout.
http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB3
Tak to klobouk dolů. Měl by jsi ukázat ty modely i u nás na papírácích. Kluci by ti poradili na co tisknout.
http://www.papirovemodelarstvi.cz/phpBB3
-
- Kontaktovat uživatele:
nene.. nejsou.. model vytvořili jiní a dali ke stažení na stránkách co jsem dával odkaz již dříve --> http://www.minimodel.cz/
jinak u většiny "výrobců" je i doporučený papír pro tisk, ale nebyl jsem schopen svou leností si jej obstarat..
no a PM znám.. je až neskutečné co někteří dokáží s papírem vytvořit...
jinak u většiny "výrobců" je i doporučený papír pro tisk, ale nebyl jsem schopen svou leností si jej obstarat..
no a PM znám.. je až neskutečné co někteří dokáží s papírem vytvořit...

- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Borci, klobouk dolu, na to bych fakt neměl nerva. 

NO já se zase pouštím pod hladinu, tak nejen pro Caponeho:

a pár úhořů do německých miniponorek.
PS - modláři, víte, že ABC slavilo 55 let?
A abych nebyl uplně OT - dnes jsem pršel STKčkem! jupiaé

a pár úhořů do německých miniponorek.
PS - modláři, víte, že ABC slavilo 55 let?
A abych nebyl uplně OT - dnes jsem pršel STKčkem! jupiaé
-
- Kontaktovat uživatele:
55 let? tyjo.. tak to já jsem ho poznal, když už mu bylo cca 39
to bylo mé první setkání s papírem.. a začátky byly celkem srandovní.. prvních hafo let jsem dělal auta bez kol, než jsem vůbec zjistil jak je dělat.. pak přišly na řadu šišky a až pak něco co připomínalo kolo.. 

no to ti bude taky kolem 30 ne?
no vidíš, chce to zkusit, pak už budeš dělat takovýhle kola:

a abych ti ukázal, že jsou i lepší borci:

no vidíš, chce to zkusit, pak už budeš dělat takovýhle kola:

a abych ti ukázal, že jsou i lepší borci:

-
- Kontaktovat uživatele:
no já začal hodně brzo a měl jsem u toho velké přestávky..viděl jsem to u 11 let staršího bratra a dílo dokonal kamarád co se známe od školky... jinak bude mě 23 a úplně první model byl z abc a konkrétně modrý pic-up tuším ford s otevřenou korbou..
no k těm bombírovaným kolům.. paráda precizní práce a je opravdu vidět že si s tím někdo pohrál...
mě třebas uhranulo UKT, ale i tvůj model o pár stran dříve je bomba....
edit. teď jsem si proklikal ty fotky těch posledních kol z tatry a to ukt je tež od něho.. jinak hodně povedená tatra a neskutečně propracovaná .. klobouk dolů...
no k těm bombírovaným kolům.. paráda precizní práce a je opravdu vidět že si s tím někdo pohrál...
mě třebas uhranulo UKT, ale i tvůj model o pár stran dříve je bomba....
edit. teď jsem si proklikal ty fotky těch posledních kol z tatry a to ukt je tež od něho.. jinak hodně povedená tatra a neskutečně propracovaná .. klobouk dolů...

Jo on to má na zahradě, to se to pak modelaří, i když já chěl astru, a skutek utek.
Moje bárky už na světě nejsou, v lepším případě byly sešrotovaný, v horším vzaly sebou 2000 mužů sebou pod hladinu.
Jinak novinka, jestli necheš schánět karton, tak jsem zkusil balzu, o tom že se krájí jenda báseň, ani psát nemusím, ale že se tolik nekroutí, a lehounce brousí to je dřevo do lesa. TO jen kdyby někdo potřeboval nějaká ta žebra. PS - zjistil jsem, že mají prkýnka v Bauhauzu.
Moje bárky už na světě nejsou, v lepším případě byly sešrotovaný, v horším vzaly sebou 2000 mužů sebou pod hladinu.
Jinak novinka, jestli necheš schánět karton, tak jsem zkusil balzu, o tom že se krájí jenda báseň, ani psát nemusím, ale že se tolik nekroutí, a lehounce brousí to je dřevo do lesa. TO jen kdyby někdo potřeboval nějaká ta žebra. PS - zjistil jsem, že mají prkýnka v Bauhauzu.
-
- Kontaktovat uživatele:
josko, to jako uděláš model, pochlubíš se jím a pak ho vyhodíš? ty si blázen.. tak dlouho si s tím hrát a pak jen tak vyhodit...