Ne nevadí, horší by bylo kdybych byl černoch.

Ten byl vážně nechutnejRadoš 92 píše:Pitevna. Profesor stojí nad pitevním stolem, na němž leží přikrytá mrtvola. Okolo něj stojí studenti a profesor říká:"Na doktořině jsou nejdůležitější dvě věci. Za prvé: odvaha." Profesor odkryje igelit, strčí mrtvole prst do análu, vytáhne ho a olízne. "Tak například já. Strčil jsem do mrtvoly prst a olízl jsem. A co vy?" Studenti se na sebe podívají a neochotně strčí taktéž do mrtvoly prst a olíznou si ho. "No a za druhé: bystrost. Například já. Do mrtvoly jsem strčil prostředník a olízl jsem ukazovák. A co vy?
Což vůbec nevadí, protože taky statečně odolávám pevnému zdravíAlzafir píše:Oznámení:
Ostravská sekce už asi ví, že poslední koncert Marie Rottrové byl zrušen. Takže její píseň, a naši neoficiální mymnu, "tos mi nosil plnou náruč ASTER.... si dnes neposlechneme. Ale nezoufejte, jestli agentury nelžou, tak je šance začátkem prosince
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |