Repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
sabelt

Repro

Příspěvek od sabelt »

Ahoj lidičky. Chtěl jsem se zeptat. Rad bych si udelal neco s audiem v autiku no a nevim co do toho narvat ... mame r.2001 ... bojim se ze bych tam narval neco horsiho jak je tam ted :( tak jestli mate nekdo náke velmi dobre zkusenosti s nákym audiem do 5000, se prosim nak ozvete:) !!!??? kdyztak bez subwooferu do kufru. Ten ne :) Velmi dekuji predem.
Reklama

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt »

Čauky, máš dvě možnosti, buď budeš volit kvalitku, ale to ti nebude stačit 5k, nebo budeš volit kompromis. Podle mě to co je v astre hraje velmi solidně, sám jsem ten zvuk podpořil jen subem v kufru, žádnej extrém, jen na poslech. Jinak za velmi kvalitní považuji Alpine, Infinity, Hertz, Rainbow ale takovýhle značky něco stojí.Pokud budeš volit ten kompromis, dobrou službu ti udělaj Blaupunkty, DLS, Pioneery či třeba Sony. Každopádně na lepší či výkonější repro to bude chtít dobrý rádio a zesilovač.

PS.: Mám na prodej nové a nepoužité Blaupunkt THX132 za 600,- (13cm do zadních dveří)
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

Dekuji moc .. a take sme se chtel zeptat jak ste poresili repraky do zadniho plata pod zadni okno... ja tam mám takovou mřížku zespoda a je to část karoserie ... pres kterou mi nedovolí prostrčit magnety od repro .. chci tam dát 20Cm maganty a ty se mi tam nevejdou :(((( prosim help jak ste to udelali vy ?

PS: nekde jsem tento dotaz uz vznesl a nemuzu najit kde :) omlouvam se
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

a také další dotaz:) pokud bych chtel dát vetsi repro do predu nez je ten nosic .... videl jsem na nemeckejch stránkách udelaný kolečko ze dreva který bylo prichycený na starej nosic repro a do toho namontovanej vetsi reproduktor ... mate nekdo s tim zkusenosti ??? prosim... dekuji :)
semi001
Kontaktovat uživatele:

Re: repro

Příspěvek od semi001 »

sabelt píše:a také další dotaz:) pokud bych chtel dát vetsi repro do predu nez je ten nosic .... videl jsem na nemeckejch stránkách udelaný kolečko ze dreva který bylo prichycený na starej nosic repro a do toho namontovanej vetsi reproduktor ... mate nekdo s tim zkusenosti ??? prosim... dekuji :)
Ja tam mam neco takovyho jak ty rikas kolecko je to u vsech hifi firem nechal jsem si zapojovat musiku komplet a tohle mi tam daly pac jinak to tam nejde ale stejne tam vetsi nedas jen tam das jiny nez origo...
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

Dik moc, kolik tak ten krouzek muze stat ??? priblizne ja vubec nevim ... na netu sem bohuzel nic nenasel :{ asi sem blboun
semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 »

sabelt píše:Dik moc, kolik tak ten krouzek muze stat ??? priblizne ja vubec nevim ... na netu sem bohuzel nic nenasel :{ asi sem blboun
myslym ze je to otazka dvou tri stovek ale jistej si taky nejsem.. Mrkni na www.tuningautohifi.cz a zavolej jim oni sice nikde v nabidce to namaj ale kdyz jim zavolas budou vedet o co de,..
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

Oukej dík moc :) hele a co s tim zadním platem ?? mate nekdo zkusenosti ??? pls bo kamos to ma, ale v jinem aute.. a hraje to jak cip .. fakt super :) sem myslel ze tam ma plnej kufr subwooferu a von ta mmel dva kenwoody ... fakt super :) prosim poradte mi lidicky :) zatim
semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 »

sabelt píše:Oukej dík moc :) hele a co s tim zadním platem ?? mate nekdo zkusenosti ??? pls bo kamos to ma, ale v jinem aute.. a hraje to jak cip .. fakt super :) sem myslel ze tam ma plnej kufr subwooferu a von ta mmel dva kenwoody ... fakt super :) prosim poradte mi lidicky :) zatim
Zadni platicko mam taky mam tam ovaly maganat nejvissi radu a hraje to fakt super ale mam i subwoofer:-))jinak kdyz chces delat zadni plato uz sou to repraky navic , radio ti podporuje 4 repra a to uz mas ja to mam reseny ze mi hrajou pres zesig ale to pak zase zalezi na radiu je mnoho kombinaci staci si rict kolik mam penez a casu :wink: :wink:
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

Jasně to chápu :) ale ja nevim, jak si dostal ty repraky do yadniho plata !!!! ja tam mam takovou kostru zespoda toho plata, je to část karoserie !!! a me se tam ty repra nevejdou .. !!! magnet repraku by se mi dotýkal tý konstrukce ale i tak by nesli ucyhtit jak si to vyresil ty ? nejlepe neposlal bys mi náký fotky ? :)
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

Ted si nejsem jistej jestli je možno uvadět odkazy na produkty... ale tak zkusim to, jeslti to nepude prosim o smazání, pak si to už budu najisto pamatovat :) no hele semi tyhle repraky me napadly. co myslis ? :) http://tuning-centrum.cz/index.php?feMe ... cted=12657

ale kdybych mel vic penízku tak bych chtel tyhle:

http://tuning-centrum.cz/index.php?feMe ... ected=1223

prosím, neber to jako vychloubání se, ale jako žádost o radu :) dík moc :)
semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 »

sabelt píše:Ted si nejsem jistej jestli je možno uvadět odkazy na produkty... ale tak zkusim to, jeslti to nepude prosim o smazání, pak si to už budu najisto pamatovat :) no hele semi tyhle repraky me napadly. co myslis ? :) http://tuning-centrum.cz/index.php?feMe ... cted=12657

ale kdybych mel vic penízku tak bych chtel tyhle:

http://tuning-centrum.cz/index.php?feMe ... ected=1223

prosím, neber to jako vychloubání se, ale jako žádost o radu :) dík moc :)
Jasny :lol: vis to co mi ukazujes je docela dobry ale podotykam priserne drahy to ani neni mozny za takovou cenu :?: :?: :?: mrkni sem http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... sp?id=1183 na tyto jinak to co si mi ukazoval tady maj taky za http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/ ... asp?id=102 to je co :lol: :lol: :lol: :lol:
sabelt

repro

Příspěvek od sabelt »

No je to šíleně drahý ja nevim co jako na tom je tak drahý ale dobře no .. necháme jim to :) hele a jaký máš ty repra v aute ? jaký sis tam nechal namontovat a jakej cejtiš rozdíl oproti tem origo ? :) a prsim udelal bys náký foutou z toho zadního plata :) ???? dík :)
semi001
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semi001 »

sabelt píše:No je to šíleně drahý ja nevim co jako na tom je tak drahý ale dobře no .. necháme jim to :) hele a jaký máš ty repra v aute ? jaký sis tam nechal namontovat a jakej cejtiš rozdíl oproti tem origo ? :) a prsim udelal bys náký foutou z toho zadního plata :) ???? dík :)
vpredu mam magnat klasik takova levnejsi ale dobra verze byly asi na 2600 a vzadu na platu mam nejvisi radu magnat znacenou pro ty byly asi za ctyrku sehnal jsem je levne jinak to vse napajim 4kanalovym zesikem takze se to neda porovnat no hraje to jako krava co ti budu povidatt jinak foto mam tady na foru je to tam trusku videt https://www.astra-g.cz/forum///viewtopic ... sc&start=0
kai81

Příspěvek od kai81 »

Já jsem si zadní plato nechal udělat z MDFky,potáhl jsem si ho kobercem od Alfatecu.V něm mám ovály HERTZ DCX690,v kufru pak zesilovač Magnat a SUBWOOFER 400W taky od Magnáta.Repro v př.dveřích relativně stačí,ale pomohlo by určitě vytlumit dveře.Jen se mi do toho moc nechce....Až bude,tak tam dám HERTZ DSK 165.Ale i tak je zvuk slušnej,hodně pomůže SUB v kufru...
Astra G 5dv, 1.4 16V Z14XE, r.v.2001
Odpovědět