Potah na volant
- Reklama
-
pepca
TOMHAJ píše:no,ja ti preci tykam a to "vsak to znate" jsem myslel v mnoznem cisle,ju?Jako vsichni,kdo maji autickoja budu prezouvat pozdeji,stale mi chybi 2xplech disk a bude az tak za 14dni a to mam objednane nove pneu Sava...
ps.Ty mas good plechy?
by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radia
Zkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistejTOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radiaZkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ok,verim tiVojta píše:no určitě nepotahovali normální gumovej to si buď jistejTOMHAJ píše:by me zajimalo,jestli i ten kozeny volant ma pod tou kuzu tu klasickou gumu,jako u normal volantu.Kdyby kuze byla uplne v prd..y,tak ji proste sundat a mas gumovej volant s ovladanim radiaZkousel to nekdo?Pochybuju,ze delali dve verze volantu,myslim treba jeden hladkej na potazeni a druhej "normal".