Opel EPC 04 2008 - CZ

Zde si můžete stáhnout manuály, příručky, servisní manuál a další

Moderátoři: Honz@, AstraMan, Radoš 92

Odpovědět
Uživatelský avatar
Arwy
Příspěvky: 714
Registrován: 27 črc 2006, 16:50
Bydliště: Slovensko

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od Arwy » 24 čer 2011, 21:22

Vojta píše:nemá někdo aktuální epc kde už jsou díly na facelift corsy d?
Na nete je verzia 6/2011, hľadaj cez google.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL

Reklama
 

Uživatelský avatar
dany2ka
Příspěvky: 298
Registrován: 03 bře 2008, 17:57
Bydliště: Ústecký kraj

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od dany2ka » 28 čer 2011, 19:40

Tak Opel EPC 06/2011 sem rozjel, tak pokud někdo něco budete potřebovat z této verze, tak sem k dispozici :arrow:

nerko
Příspěvky: 2
Registrován: 26 zář 2011, 19:49

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od nerko » 26 zář 2011, 20:39

Zdravim, mam taky progblem z nicoho nic mi nejde spustit EPC, pouzival som ho bez problemov a jedneho dna mi napise toto ked to chcem spustit, vid screen .

Kód: Vybrat vše

http://img99.imageshack.us/img99/5663/94846506.jpg
a neviem ako to opravit, reinstall nepomaha, pretoze ked som to instaloval postupom kt. bol na stranke :
Installation:
1. We take the image, mount in any way, take out from it all.
1a. autorun.inf and setup.exe throw into the basket
2. Set GMGInfrastructure \ GMGInfrastructure.msi (Standartalone)
3. Set GMEApplication \ GMEApplication.msi
4. Set GMGLocalDB \ GMGLocalDB.msi
5. Set GMERomDB \ GMERomDB.msi
6. Open the Start menu and execute cmd.exe
and then in the DOS window, run 's TV turns three commands:
SET PATH = "C: \ Program Files \ Snap-on Business Solutions \ Global EPC \ GM \ jre1.6.0_02 \ bin";
cd "C: \ Program Files \ Snap-on Business Solutions \ Global EPC \ GM \ Configurator"
java-jar Configurator.jar
Before their execution must go to the root of drive C: by typing "cd \" without quotes of course, but with a space between cd and \
string takes the form C: \>
And then execute commands very carefully depending on what type or just copy from here. Hot keys in a DOS window Osovski not work, only the mouse.
7. Reboot your computer
8. Open IE and enter the address of the code:
http://127.0.0.1:351/PQMace/launcher.html or http://127.0.0.1:351/PQMace (all different)
... And enjoy a fully working version EPC4


Tak vsetko mi islo, a zrazu to zblblo :/
Dik za help :)

Uživatelský avatar
Mike.S
Příspěvky: 8169
Registrován: 28 zář 2007, 13:15
Bydliště: Slovácko - Podluží
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od Mike.S » 26 zář 2011, 21:20

v jakém browseru ho spouštíš?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

nerko
Příspěvky: 2
Registrován: 26 zář 2011, 19:49

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od nerko » 26 zář 2011, 22:32

Win XP SP3 , IE8

Uživatelský avatar
Mike.S
Příspěvky: 8169
Registrován: 28 zář 2007, 13:15
Bydliště: Slovácko - Podluží
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od Mike.S » 27 zář 2011, 17:00

zkus smazat cookies
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Obrázek
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........

Uživatelský avatar
kulisek91
Příspěvky: 1120
Registrován: 20 čer 2010, 11:08
Bydliště: Louny
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od kulisek91 » 20 led 2012, 22:02

Ahoj hoši..stáhl jsem si EPC,nainstaloval,vše proběhlo v pořádku ale po najetí na internetovou adresu,a po zmáčknutí launch mi to píše :HTTP Status 500 -

type Exception report

message

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception
org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'epcGmeLicensor' defined in ServletContext resource [/WEB-INF/contexts/epc/gme/gme-common-lic.xml]: Cannot resolve reference to bean 'epcGmeLicensorUtils' while setting bean property 'licensorUtils'; nested exception is org.springframework.beans.factory.BeanCreationException: Error creating bean with name 'epcGmeLicensorUtils' defined in ServletContext resource [/WEB-INF/contexts/epc/gme/gme-common-lic.xml]: Invocation of init method failed; nested exception is org.springframework.jdbc.CannotGetJdbcConnectionException: Could not get JDBC Connection; nested exception is org.apache.tomcat.dbcp.dbcp.SQLNestedException: Cannot create PoolableConnectionFactory (
Java Client Version 3.0 Build Rel20070803(327 CanTa)
TB Java Server error <11035>: TransBase Multiplexer error report:
database <GME_ROM_1@Kubik-PC> does not exist
)
org.springframework.beans.factory.support.BeanDefinitionValueResolver.resolveReference(BeanDefinitionValueResolver.java:274)
org.springframework.beans.factory.support.BeanDefinitionValueResolver.resolveValueIfNecessary(BeanDefinitionValueResolver.java:104)

atd,atd..nechtěl jsem to psát celý...

mám windows 7 64bit verzi,javu mám nejnovější,a už si nwm rady :) pokud máte někdo nějaký zkušenosti,sem s nima budu moc rád. Díky Kulisek
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km

Uživatelský avatar
wcrashw
Příspěvky: 75
Registrován: 24 čer 2011, 22:14
Bydliště: Nový Jičín

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od wcrashw » 11 dub 2012, 23:09

Kdyz sem to delal podle navodu:
1. We take the image, mount in any way, take out from it all.
1a. autorun.inf and setup.exe throw into the basket
2. Set GMGInfrastructure \ GMGInfrastructure.msi (Standartalone)
3. Set GMEApplication \ GMEApplication.msi
4. Set GMGLocalDB \ GMGLocalDB.msi
5. Set GMERomDB \ GMERomDB.msi
6. Open the Start menu and execute cmd.exe
and then in the DOS window, run 's TV turns three commands:
SET PATH = "C: \ Program Files \ Snap-on Business Solutions \ Global EPC \ GM \ jre1.6.0_02 \ bin";
cd "C: \ Program Files \ Snap-on Business Solutions \ Global EPC \ GM \ Configurator"
java-jar Configurator.jar
Before their execution must go to the root of drive C: by typing "cd \" without quotes of course, but with a space between cd and \
string takes the form C: \>
And then execute commands very carefully depending on what type or just copy from here. Hot keys in a DOS window Osovski not work, only the mouse.
7. Reboot your computer
8. Open IE and enter the address of the code:
http://127.0.0.1:351/PQMace/launcher.html or http://127.0.0.1:351/PQMace (all different)
... And enjoy a fully working version EPC4


tak mi to psalo uplne to same. S instalacni davkou od PepaSe probehne instalace v poradku i pod vistou a do program files kde byva problem se zapisem. Ale stale nefunguje. Myslim ze problem bude v te adrese. Kdyz dam show url opravdu vyjede http://server:port/dir ale to je podle me jenom navod jak zadat spravne tu adresu. Ale otazkou je jak ji teda zadat protoze navod http://NázevPC:351/PQMace ani http://localhost:351/PQMace nefunguje a na konci instalace se zadna adresa nezobrazi :(

PepaS
Příspěvky: 223
Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od PepaS » 12 dub 2012, 08:20

wcrashw píše:...s instalacni davkou od PepaSe probehne instalace v poradku i pod vistou a do program files kde byva problem se zapisem. Ale stale nefunguje. Myslim ze problem bude v te adrese
ano, je to tak. Teď to nemám před očima, ale adresu si sestavíte sami a EPC bez problémů funguje... večer se podívám na tu adresu.
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít

PepaS
Příspěvky: 223
Registrován: 10 říj 2007, 06:36
Bydliště: Lysá nad Labem

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od PepaS » 12 dub 2012, 22:16

tak jsem se podíval: pod XP, s mojí instalační dávkou a s velmi čerstvým EPC se po spuštění Zobrazit URL vypíše:
EPC – Adresa webového prohlížeče (URL) Uživatelé přistupují k EPC otevřením webového prohlížeče na této webové adrese http://XXX:351/PQMace
ale přes http://XXX:351/PQMace se nespustí, spouštím přes http://localhost:351/PQMace a funguje 100%

XXX je název PC
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít

Uživatelský avatar
wcrashw
Příspěvky: 75
Registrován: 24 čer 2011, 22:14
Bydliště: Nový Jičín

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od wcrashw » 12 dub 2012, 23:27

No tak to mi pod vistama nefunguje ani jedno. Nic nebudu to resit, pouziju kamarada Mike.S :)
Ale kazdopadne diky, ze jsi se podival a mel snahu mi pomoct ;)
To se ceni 8)

Alzafir
Příspěvky: 2887
Registrován: 26 dub 2010, 15:39
Bydliště: Ostrava

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od Alzafir » 13 dub 2012, 07:38

Ano, na XP to běží přesně, jak to PepaS popisuje 8) , velmi čerstvá zkušenost s přeinstalací. Jen se mi trochu hádaly prohlížeče :mrgreen:
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor

vejfuk
Příspěvky: 1
Registrován: 04 kvě 2012, 23:05

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od vejfuk » 04 kvě 2012, 23:19

Mám Windows 7 Home Premium 64bit a už vzdávám EPC 2011. Na XP bez problému sem nainstaloval a spustil EPC 2009 bez žádnejch pitomejch .bat souborů a podobnejch nesmyslů.

Tady mám EPC 08/2011 Multi, je to ISO soubor, v Daemonu bez problému, akorát to nešlo nainstalovat přez setup.exe protože to hlísilo Wrong DVD, tak jsem nainstaloval všechny 4 části (GMGInfrastructure GMEApplication GMGLocalDB GMERomDB) ručně jak se psalo v návodech, Javu mám nainstalovanou, udělal sem i čachry s opel.bat souborem a do něho vložil ty 4 řádky a inteligentně (jelikož mám 64bit systém a věci se instalujou do Program Files (x86) ) sem přidal (x86) a změnil ty cesty na:

SET PATH="C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\jre1.6.0_02\bin";%PATH%
c:
cd "C:\Program Files (x86)\Snap-on Business Solutions\Global EPC\GM\Configurator"
java -jar Configurator.jar


spustil sem ten opel.bat, všechno proběhlo OK, samo se to vyplo, ja restartoval, v názvu PC a účtu nemám diakritiku a stejnak to nefachá. Když kliknu v prohlížeči na to Launch tak na me vyběhne ta vypíčená další stránka s tim HTTP 500 a tunou nesmyslů. A já už fakt nevim. Zlatý XP

Jaryn583
Příspěvky: 238
Registrován: 23 dub 2011, 20:32
Bydliště: Planá u Mariánských Lázní

Re: Opel EPC 04 2008 - CZ

Příspěvek od Jaryn583 » 05 kvě 2012, 07:21

Nainstalovat Opel EPC do virtuálních XPéček a funguje vše jak má! Můj případ. :)
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ

Uživatelský avatar
Defender
Příspěvky: 5792
Registrován: 31 srp 2006, 19:26
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: IX. Opel Astra-G / Zafira sraz Praha 13.10. (update str.

Příspěvek od Defender » 15 říj 2012, 20:28

HELE chlapci je to za dlouho tak KLÍDEK :lol: , ne něco vymyslíme, ale musí to být když ne pro všechny tak alespoň pro většinu a nesmí to rozbourat rodinný rozpočty zůčastněných :D :D
PS : Jo a Honzo to EPC mi nechodí, furt to píše že to chce origo disk :cry:
Mobil : 602318645

Odpovědět