Manli má vždy takové štestí ja chvalabohu jezdím... včera sme boly "oslavovat" sem auto musel parovat 10min pesky od podniku... sem se o holku bál
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
tákže po připojení mutimetru na baterku to ukazovalo závratné čislo 10.39 V při nastartovaném motoru... a jelikož už přestalo jít i servo a palubovka si dělala co chtěla řekl bych že bylo jasno.... jenže jsem vzteky třísknul s kapotou a najednou světla začali svítit servo zabzučelo tak sem kapotu otevřel a hle voltmetr ukazuje krásných 13.9V... no a po okružní jízdě městem to už i startuje takže si budeme asi hrát kdo to vydrží déle já nebo astra
Manli: Jak uz tu bylo psano, jak na novy rok, tak po cely rok
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
tak se taky přidám s přáníčkem mnoha km bez šrámů pro autí a mnoho zdraví pro páníčky (paničky)...
jo a baterku jsem měnil ve pondělí , je fakt, že kapotou jsem flákat nezkoušel...
Počkám si až do pondělí, přeci si nebudu znechucovat víkend tím, že auto zase neposlouchá
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Já chtěl taky. bože jak já chtěl, ale celé odpoledne jsem pracoval, vozil jsem kámoše, potřebovali jsem něco zajistit... Teď jsem dorazil domů a umývat budu asi v neděli v práci, dopoledne, doufám, že nebude pršet. Pokud ne, tak to bude bezva a odpoledne klidně může, jen to bude konečně čisté!!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
tak a my jedem na mysliveckej ples - to bude ostuda po šesti letech ( kvuli detem jsme nikde nebyli) jdu tancovat, takže bude nejspíš potřeba malý doping , jenže je to v mé rodné vísce, což vidím jako pruser, protože tam bude spousta lidí, co jsem dlouho neviděl a už to slším: poď na panáka... a mě poslední dobou ten alkohol nedělá nějaj moc dobře