Je fakt, že když se ta třetí řada sedadel zvedne, prostor tam jefrenkiecz píše:Tak asi takhle.

Je fakt, že když se ta třetí řada sedadel zvedne, prostor tam jefrenkiecz píše:Tak asi takhle.
No teda fuj.frenkiecz píše:Tak asi takhle.
řekl bych že by byl, otázka za kolik a kterou variantu máš (kratší/delší) ony se totiž na Záfu dělaly dva rozměryMajla píše:naštěstí mám vzadu hodně tmavé folie, takže není do auta vidět. Proto jsem roletu sundal a nepoužívám jí (uvažuji, že bych jí poslal do světa). Byl by o ní zájem??
No nevím, na mojí zafiře (1/2000) je pod středníma sedačkama ten tunýlek na srolovanou síťku. A leden 2000 neni béčková Zafira, ne?MAX - CZ píše:To si pleteš se Zafirou B, ta má opravdu pod střední řadou prostor jen na dělící síťku, ale už má úchyty pro roletku ještě úplně vzadu za poslední řadou. Bohužel u Zafiry A tato alternativa není.
MAXi, já se nechci dohadovat, ale po shlédnutí uživatelské příručky k Zafiře na straně 77 jasně píšou, že to slouží k uložení bezpečnostní sítě. Tak to asi neví oni. I to se staneMAX - CZ píše:Přesně jak miše Mike. ZafiraA NEMÁ žádný úložný prostor ani na roletku ani na síťku. Jestli to někde narveš, tak prosim.
No vždyť jsem psal:"rádoby kastlík pod prostředními sedadly je jentaktak na srolovanou síť zavazadlového prostoru "Mike.S píše:jenože se tam mluví o síti a o jejím ukrytí pod sedadla, ne do prostoru posuvu
já vímShrek píše:No vždyť jsem psal:"rádoby kastlík pod prostředními sedadly je jentaktak na srolovanou síť zavazadlového prostoru "
A dost, já už si dnes neumim ani zavázat tkaničky jak jsem utahanej, tohle je už na mě moc.Mike.S píše:já vímShrek píše:No vždyť jsem psal:"rádoby kastlík pod prostředními sedadly je jentaktak na srolovanou síť zavazadlového prostoru ", tak ještě jednou, ono tím není myšlen ten rádobykastlík, ale to, že síť poskládáš a vložíš pod sedadla - resp. ji složenou položíš na 6. a 7. složené sedadlo
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |