Jinak budu muset schánět novej motor popřípadě astřičku rozprodat na díly
1.7 DTi kotrolka oleje... Motor KO???
- Nemery
- Kontaktovat uživatele:
1.7 DTi kotrolka oleje... Motor KO???
Hoja, tak dneska jsem jel a rozsvítila se mi kontrolka mazání a začlo to z motorový části pořádně klapat. Hned jsem zastavil a poté co jsem auto dotáhl domů tak jsem zjistil, že olej podle měrky je, olej je hozenej i v nádobce s chladící kapalinou a zespodu je "poblitá" převodovka čistým olejem (to jsem koukal v rychlosti).Když jsme to odtláčeli byla pod autem malá olejová skvrna . Potřeboval bych předběžně vědět, jestli někdo nevíte, co to mohlo způsobit....

Naposledy upravil(a) Nemery dne 23 zář 2010, 16:15, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
Frydex
- Kontaktovat uživatele:
Re: 1.7 DTi kotrolka oleje... Motor KO???
Řekl bych těsnění kolem vložky vstřiku.... kdyžtak počti tady ...
tyhle 4 stránky...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Nemery
- Kontaktovat uživatele:
To by vysvětlilo ten olej v oleji, ale kvůli tomu by se nerozsvítila kontrolka mazání ne?
Mě se toto stalo cca 2 týdny po pořízení Astry
Po víkendové jízdě z Německa ( 800 km na jeden zátah ) mi v Praze - cituju " rozsvítila se mi kontrolka mazání a začlo to z motorový části pořádně klapat " Auto jsem nechal odtáhnout ke známému a asi po 1 týdnu útrap a strachování mi bylo řečeno - prasklá olejová pumpa... 
... finančně to zase nebyla taková darda na opravu,já jsem rovnou nechal k tomu udělat i new rozvody ( auto mělo najeto 170 000 km ) Tak držim palečky
Snad to nebude tak zlé 
... finančně to zase nebyla taková darda na opravu,já jsem rovnou nechal k tomu udělat i new rozvody ( auto mělo najeto 170 000 km ) Tak držim palečky