My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Chvilka nudy Ale než jsem se na to místo dostal, tak to chvilku trvalo
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
prípadne policajná hliadka.... , ach jaj, ako sa na nich dobre nadávalo .. že padaj ty ko..t zelený...
Astra H caravan 1,9CDTI r.v.2005, môj sivý myšiak
Astra G caravan 1.6 16V X16XEL r.v.1999 - Béjvalka MULTI ENIM SUNT VOCATI, PAUCI VERO ELECTI. Moja ex
Manli, když tak koukám na tvůj novej avatar, tak jsem si vzpomněl, sleduj ty rampy... Vyfotil jsem na VR 2010.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak jsem se bavil s Romanem a s tou Corsou Opc bude končit a bude stavět spět Astru G Opc,dali ho diky tomuhle autu do vyšši skupiny,jenže tam se snim absolutně nechyta,takže Corsa je na prodej............kdyby někdo chtěl