Kúpa astry coupe, výber motora.
Re: Kúpa astry coupe, výber motora.
Já jako majitel turbíny jsem spokojený, ALE už bych nikdy nechtěl auto s turbem. 

- Reklama
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Da za zohnat za podobnu cenu, za aku na 2.2 vymenis rozvodovu retaz.adam09 píše:Jen pro info, kolik stojí nové turbo ?

nevím jestli jsi 1.8 TSI zmínil ironicky, ale zrovna tenhle motor se "koncerťákům" hodně povedl. Sice haním škodovky kde můžu, ale 250Nm prakticky na volnoběhu... no schválně si zkus vydráždit nějakého pantátu s tímhle motorem v ochcávce jestli ho předjedeš... i když pominu fakt že mu ta oktávka ve 230kmh uletí z cesty tak se obávám že ho stejně "nedáš"Salám píše:v lepším případě 1.8 TSI....![]()
Ale, já teď pořídíl atmosférickou toyotu RAV4 a jsem celkem nadšený z proměnného časování ventilů a hlavně se nějak přestávám cítit když musím přesednout zpět do auta kde má člověk zadek doslova 30cm nad vozovkou

-
- Kontaktovat uživatele:
1.8 TSI uaaaaaaa(zívanie) na ranajky 

porovnávám s benzínem 2,2 v Astrách a né s tvými 240 koníky 

Však já neříkám že ho dám..ono stačí kouknout na hodnoty tohodle motoru, tak je to snad jasné..eXp10it píše: nevím jestli jsi 1.8 TSI zmínil ironicky, ale zrovna tenhle motor se "koncerťákům" hodně povedl. Sice haním škodovky kde můžu, ale 250Nm prakticky na volnoběhu... no schválně si zkus vydráždit nějakého pantátu s tímhle motorem v ochcávce jestli ho předjedeš... i když pominu fakt že mu ta oktávka ve 230kmh uletí z cesty tak se obávám že ho stejně "nedáš"

Ovšem to, jestli se ten motor povedl se bude vědět až časem..jsem zvědav v jakém stavu budou tyto naspeedované motory za 5 let a 150tkm..ta 1.8 ještě možná ok, ono to asi bude lepší jak stará VW 1.8T, bo horší motor snad ani nende vyrobit..ale u té 1.2TSI to bude zajímavé..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
nechápu, proč jste tady furt tak zaujatí proti koncernu? Škodovka dokonce předčila VW (Superb je lepší než Passat
) i když se to VW nelíbí
ne že bych se jich nějak extra zastával, ale proti BMW, Fordu, Fiatu . . . . tady nikdo nic nemá, furt jen koncern 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ja mám niečo aj proti Fiatu.
Proti BMW bych si nedovolil.

Proti BMW bych si nedovolil.

tesario píše:Já jako majitel turbíny jsem spokojený, ALE už bych nikdy nechtěl auto s turbem.
Proč ?

[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Protoze se zamiloval do kompressoru! 

Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L

- Hribek
- Kontaktovat uživatele:
že by trošku zakomplexovaní rádobyodborníci na auta?Mike.S píše:nechápu, proč jste tady furt tak zaujatí proti koncernu? ......

-
- Kontaktovat uživatele:
ale ale ze zakomplexovany
to vies odjakziva boli dva tabory OPEL a VW od nepameti si nadavali na auta a na veskeru techniku ostalo to dodnes
bohuzial mne nikdy koncern moc nehovoril nepocitam cultove masiny typu GTI aj to len do 3 serie golfu potom to uz bola grcanica