Kúpa astry coupe, výber motora.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kúpa astry coupe, výber motora.
2.0T je stvorvalec to radsej T5 aj ked si myslim ze to je ako kupit 2.0T vo vynikajucom stave od oplu 

- Reklama
Coupé se nekupuje na vození nákupů ani dětí do školky, 2.0T je jediná možná volba 

Nevim na co měnit rozvody u Z22SE
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Já jakožto majitel coupe 2.2 zase musím obhajovat tento motor..na denní ježdění do práce turbo nepotřebuju a na vyblbnutí to pořád stačí
takže pohoda a spokojenost 
s těma rozvodama to taky nechápu..ptal jsem se na to X mechaniků a všichni tvrdili (vč.dennyho tady na foru),že měnit rozvodový řetez je zbytečnost a vyhazování peněz..

s těma rozvodama to taky nechápu..ptal jsem se na to X mechaniků a všichni tvrdili (vč.dennyho tady na foru),že měnit rozvodový řetez je zbytečnost a vyhazování peněz..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
modely do roku 2003 mali vadnu retaz pri 150.000 az 170.000 sa trhali mam to od mechanika z oplu kamosa co je aj na opelclub fore a ked pri nastartovani budete pocut take jemne sveholenie retaze je cas
a ked to nieje retaz tak minimalne kladky moje vyzerali ze zvladnu tak 5 km a prasknu rozsekane na franforce neviem preco ich robia z plastu

Šveholení po nastartování občas slyším už 30 tkm a peču nato..jak to jebne,tak to půjde ze skály..jsem s tím smířen 

EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
A ja ako majitel turba so 170 tis KM najazdenymi musim povedat, ze to je naozaj super motor. Mal som 1.8 16V a nikdy viac v zivote by som to nechcel. Ale to len moj nazor. A to turbo sa bude k tvojej penazenke spravat ako sa budes spravat ty k turbu. 

oFF píše:A ja ako majitel turba so 170 tis KM najazdenymi musim povedat, ze to je naozaj super motor. Mal som 1.8 16V a nikdy viac v zivote by som to nechcel. Ale to len moj nazor. A to turbo sa bude k tvojej penazenke spravat ako sa budes spravat ty k turbu.
velmi pekne povedane

Momentálne Renault 19 1.9D, naftové stádečko
, moja prvá láska 

dakujem pekne za nazory a rady...urcite budem informovat majitelom coho sa stanem
apropo...nechcete kupit renault 19 1.9D 950 eury 

Momentálne Renault 19 1.9D, naftové stádečko
, moja prvá láska 

Pravda předsedo, řeťez se mění v okamžiku, kdy se ozve, jinak je to zbytečné.Salám píše:Já jakožto majitel coupe 2.2 zase musím obhajovat tento motor..na denní ježdění do práce turbo nepotřebuju a na vyblbnutí to pořád stačítakže pohoda a spokojenost

END
Na provoz co popisujes bych vzal 2.2 bez turba. Oproti 1.9D ten skok dopredu bude znatelnej a ver mi ze 2.0T by ti stejne za chvili prisla slaba.
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Trdlo píše:Pravda předsedo, řeťez se mění v okamžiku, kdy se ozve, jinak je to zbytečné.Salám píše:Já jakožto majitel coupe 2.2 zase musím obhajovat tento motor..na denní ježdění do práce turbo nepotřebuju a na vyblbnutí to pořád stačítakže pohoda a spokojenost
cize v Salámovom pripade pred 30tkm

to: AstraDTI, nesuhlasim s tym, ze 2.2 je idealny na to co popisuje, nevidim dovod preco nemat rovnaku mozno az mensiu spotrebu a zaroven ked treba mat vykon o 40k vacsi. Ale suhlasim s tym, ci uz si vyberie 1.8, 2.2 alebo 2.0 T, ze sa mu casom kazdy z tychto motorov bude zdat byt slaby. A ked si kupi 300k v buducnosti po case to zase bude slabe... tak to byva...
-
- Kontaktovat uživatele:
presne tak ani mne nestaci uz tych 240 koni je to proste slabe ale radsej by som ja osobne bral 2.0T
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
To je asi o pristupe a prioritach, mozno z toho vyrastieme za par rokov brhy. Kupime 44kw auticko a ideme...