na paintball nechodia ludia az tak zamaskovany ako a airsoft a to sa mi na airsofte paci.
naposledy som hral so sniperom co mal nieco taketo na sebe. a to bola radost byt s nim, on ani nebol pri strome ani pri nicom v lese a nikto ho nevidel....
To jo ja chcem tieŽ hendaký sniperský obleČek inak ale asi spravím home made inak tu je moja malinká
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
teraz sme boli za zlatymi klasmi v hoteli bolo super ale vacsia parba by bola 10 na 10 posledne kolo sme si dali deathmac do vystrielania komplet guliciek vonku mimo hotela uplny masaker ked nevies co kam a len gulicky okolo teba lietaju a najblizsie chceme ist do podunajskych biskupic oproti baumaxu to sa hra vonku
no este som si spomenul, ze s kolegovcami sme boli aj na ciernej vode hrat, tam to bolo celkom dobre, vonku, pekne polka les a polka domceky, palety a podobne. Bunkre porobene, no proste standard.
Chlapci, dojdite sobotu do Pezinka na CAJLU vcera sme tam boli a bolo ludi jak nasratých a dobre sa tam hrá
Neviem co si mam predstavit pod pojmom ludi jak nasranych. Bolo vas aspon 80-100? Buduci vikend nemozem prist, som u frajerky, ale ten dalsi idem na nejaku akciu urcite. Mozno pojdem aj na 24 hodinovu akciu s afterparty v modre, len neviem ako sa mi bude hrat v noci...
V noci sa hraje zle... no bolo nas okolo 50 ale na cejle si vynikajúco zahrajú aj 30ti. je to tam úplne úŽasné hrá sa tam fakt velmi dobre