Seženu mechanika na Přerovsku?

Zamčeno
jarotomanec

Seženu mechanika na Přerovsku?

Příspěvek od jarotomanec »

Zdarec lidi,potřeboval bych sehnat nějakou dobrou duši která by se mi sem tam podívala na mího poplíka,mám ted problém a z mejma kontaktama si nejspíš už nemohu bejt jistej :roll: už sem z toho jelen :roll: přikládám dopis s kterým už sem tady komunikoval z pár lidma,škoda že sou pro mě trošku z ruky.Díky ahoj Jarda
:arrow: Už to cukání řeším nějakej měsíc,co si o tom myslíš ty?Začalo to tak že sem si napřed myslel že to auto hrabe/třeba do kopce,když sem na to šláp/.Potom sem jel z dětma do Brna na tuningsalon a když sem chvíli jel kolem 200km/hod.tak se mi rozsvítila kontrola motoru,jak sem zastavil a znovu nastartoval tak už nesvítila/ještě se to rozsvítilo jednou u předjíždění/,myslím že od té doby mi ten motor skáče.Většinou jen když to je zahřátý,ale už sem to zaznamenal i za studena,vždycky se to projeví v asi 2tis.ot.když mi zabírá turbo.Naučil sem se pak jezdit abych se tomu vyhnul,bud že chvíli po přeřazení jedu bez plynu a pozvolna přidám/a jedu jak svátečník/anebo že to přetáčím na větší otáčky a z dalším stupněm už sem za tou krytickou hranicí.Taky mi příjde že do těch 2tis.ot.je to ted línější,hlavně při rozjezdech a na dvojku,ale někdy je to v pohodě.Napřed sem to měl v Olomouci u sice perfektního mech.ale ze staré školy,kterej mi tvrdil že to musí být v ŘJ a že nejspíš to nakur...y tím chipem/jezdil sem na chip už měsíce bez problémů,profichip-brno/a že jeho kámoš co dělá oply se do toho nedostane a že s tím byli tajně za známýma i v oplu a že prej se do toho nedostanou,že tam bude něco špatně ukostřený nebo co.Řešil sem to potom po tel.z Brnákama a že mi klidně dá ŘJ do původu ale rozumě mi vysvětlil že to je blbost,že to jsou idioti a že se na to možná ani nepodívali.Tak sem sehnal přes kámoše na stavbě od kluků co dřív dělali do aut dobrej kontakt kousek od Přerova a taky říkal že je to blbost,že to musí bejt v mechanice.Potom sem nemohl auto do ted odstavit,měl sem ženu tři měsíce v nemocnici a mám dvě malí děti a dělám na sebe a měl sem toho moc rozjetýho....Ale když sem teda zajel za mechošem a projeli sme to/zrovna jak na svinu to ani necuklo/ tak mi říkal že to jezdí perfektně a max.že pročistit erg a jezdit trochu ostřejc/když já vůl si myslel že to šetřím k dobru a kort ty poslední měsíce/do ŘJ se dostal akorát že nemá program na opli tak to s ním nekomunikovalo/dělá hlavně audi,bmw/mám tam totiš imobilizér na druhé straně volantu kterej po cca 15sec.zase vypne,tak že se do toho dá dostat jenom ze zaplím motorem.To je snad všechno,už se v tom motám.Dík za trpělivost a zdarec :mrgreen: uf
OPEL ASTRA caravan G 1.7 DTI+CHIP r.v.2000 alias "POPLÍK"
4,5l/100
Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Re: Seženu mechanika na Přerovsku?

Příspěvek od Mike.S »

na diagnostice jsi nebyl, že ne? tím bych začal, nebo aspoň vyblikej kódy chyb, návod jak na to najdeš tady :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=1&t=7042 a hoď to sem, pak se dá nad něčím špekulovat, možná by nebylo od věci potom kontaktovat RomanaK, je z Brna, máš to k němu sice asi 100km (jí to k němu mám 80km :?: ), ale určitě se to vyplatí, rozumí Astrám jako málokdo (spíš jako skoro nikdo :D )

pro ostatní: na OT už tady jedno vlákno máme, tak ho využívejte, díky 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
jarotomanec

Příspěvek od jarotomanec »

díky Miku 8) 8) 8) a klidně mi to zamkni/at se to tu nehltí/ 8) 8) 8)
ps:SZ :D
OPEL ASTRA caravan G 1.7 DTI+CHIP r.v.2000 alias "POPLÍK"
4,5l/100
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

8)

LOCK
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Zamčeno