Nosound89 Astra G 1,6 16V (HB) PRODÁNO
Re: Nosound89 Astra G 1,6 16V (HB) DOTAZ, RADA str.8 ;-)
Zase bych to moc nepřeháněl s tou bílou na autě, možná kola by podle mého stačily.
Myslím že nápisy a takový už není v módě.
Myslím že nápisy a takový už není v módě.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Spíš byl dal nápisy,když už,tak na dveře,pod zrcátko.
Čtu to tady až ted,tak ti taky zkritizuju to zadní křídlo,ne že by to byl vyloženě hnus,ale k autu to prostě nesedí.Leda bys jezdil závody,že by bylo čistě funkční,ale to asi ne.Na Astru spíš něco oblejších tvarů a nižší.
Čtu to tady až ted,tak ti taky zkritizuju to zadní křídlo,ne že by to byl vyloženě hnus,ale k autu to prostě nesedí.Leda bys jezdil závody,že by bylo čistě funkční,ale to asi ne.Na Astru spíš něco oblejších tvarů a nižší.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
adam09: teď mě napadlo tak dát lišty a možná lízátko pod předním nárazníkem do čistě bílé barvy... s těma nápisama to nechci nějak moc přehánět
Mojmec11: pod zrcátko bych dal spíš nápisy černé jelikož na stříbrné by nešly moc vidět a na černé kapotě zase bílé vyniknou
jinak na kritiku křídla jsem si už zvyk
... 100 lidí 100 chutí
Mojmec11: pod zrcátko bych dal spíš nápisy černé jelikož na stříbrné by nešly moc vidět a na černé kapotě zase bílé vyniknou
jinak na kritiku křídla jsem si už zvyk

už HONDA civic VTEC
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
listy a podspojler urcite nie biele! to radsej len kolesa
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora 

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
tak už nevím... někdo mi napíše, že to bude divné když budou bílé jen kola a někdo že to stačí...
Vím je to moje auto a dělám ho pro sebe tak bych se neměl tak ptát, ale názory ostatních nejsou někdy špatné
Vím je to moje auto a dělám ho pro sebe tak bych se neměl tak ptát, ale názory ostatních nejsou někdy špatné

už HONDA civic VTEC
Ked si realne predstavis tvoje auto z bielimi kolesami a listami... pride ti to fajn ? to ako keby si mal modre auto a dal nanho cervene listy lebo mas nieco cervene, kolesa mozes tiez prestriekat... imho, kolesa stacia. ja budem mat tiez kolesa v HyperSilver a nebudem davat ostatne do tej farby 

Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
-
Kuva to zas bude ve finale dom.dana kara
,nic se nema přehanět,nech ty kola a pak se uvidi,ale střibrna a bila moc dohromady nejdou,jsem zvědav na vysledek
,nějak se s tim určitě popereš 

- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Nechám to tak... bílé kola budou stačit
máte pravdu nic se nemá přeháňet
méně znamená někdy více a ty lišty byly jen takový rychlý nápad, ale vypadalo by to blbě 

už HONDA civic VTEC
Nosound, ja by so mto zhodnotil takto, Astra nieje auto na ktore nacapes hocico avyzera to cool, na astru sa hodí skorej decent, klucky,listy prahy do farby, kolesá aj keby oranžové,a nejaky decentny BK a astra je krasna, na tých bielich kolach to podla mna bude vyzerat dobre, este hod plasty do rovnakej farby ako je kasna a budes to mat v suchu
každý má iný vkus ale astra je sama osebe pekná, jej stačí málo 

Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
jj na astru jen decent... lišty a ostatní věci půjdou do stejné barvy na jaře a budu dávat ještě jednu vrstvu na kapotu, ale rozhoduju se co bude lepší jestli mat nebo lesk. V tomhle ještě nemám jasno 

už HONDA civic VTEC
Na astru jen decent? a co proboha to křídlo??? Bílé lišty? se mrkni jak blbě vypadá to co tam máš teď....Kola bílé a jinak vše ostatní do barvy auta...
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
křídlo se mi líbí... to jsme tu už, ale řešili, že pulce lidí se líbit nebude... a do barvy všechno pujde... Teď tam dám ještě ten spoiler pod zadní nárazník od Astramana a pomalu se budu blížit ke konci...
už HONDA civic VTEC
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem s opicou přijel z hor. Až na to, že ráno bylo -1 a muselo se škrábat auto (já neškrábal
) mi to připadalo jako na podzim a ne Vánoce

už HONDA civic VTEC
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nosound89 Astra G 1,6 16V (HB) DOTAZ STK
Nechci zbytečně zakládat další téma tak to hodím sem... snad někdo poradí.
Čeká mě letos technická a zajímá mě co všechno by mohlo vadit a měl bych sundat?
Křídlo a stínítko z předního skla sundám určitě a pojedu na zimních (na léto mám 17ky, které nejsou zapsány v TP). Bude teda vadit sportovní filtr, zaslepený EGR ventil, neony pod autem? Jinak výfuk a folie na oknech jsou s atestem.
Čeká mě letos technická a zajímá mě co všechno by mohlo vadit a měl bych sundat?
Křídlo a stínítko z předního skla sundám určitě a pojedu na zimních (na léto mám 17ky, které nejsou zapsány v TP). Bude teda vadit sportovní filtr, zaslepený EGR ventil, neony pod autem? Jinak výfuk a folie na oknech jsou s atestem.
už HONDA civic VTEC
Re: Nosound89 Astra G 1,6 16V (HB) DOTAZ STK
Ten filter by hadam nemal vadit.Neony asi budu a zaslepeny egr ventil nevadi ten by Ti vadil pri emisnej.Aj ja ho mam zaslepeny.