My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
A ch jo to je ráno,sem si šel na chvilinku odpočinout na gauč,mamka mi říkala né že tady usneš! Neboj v pohodě
Ve 4:30 jsem vypínal světla,tv a světýlka na balkoně.Jsem z toho gauče nákej rozlámanej a mamka náká nafučená,nechápu proč...
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
V sobotu na Rally jsem viděl jednu slečnu,co měla něco podobného na hlavě Nemá někdo tušení,kde by se něco podobného dalo sehnat ??? Čichám na netu a zatím velké prd ...
Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
zEjn - tam jsem právě vzal tu fotku Já jsem myslel nějaké jiné... Ta slečna měla třeba opičku - tu bych chtěl
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
Stačí když přijedeš ke mě na návštěvu a ráno budeš mít moc pěknou opičku
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Opičku už mám - Peťulu Ale tu si v zimě na hlavu nedám
no tak z doby kdy jsem dělával noční si veelice dobře pamatuju ten pocit když jde člověk v 6 domu do postele a potkává rozespalce jak jdou na tramvaj do práce - a je to božský pocit tak si ho užij