Vojta píše:tak astřička dneska dostala nový voči, starý sem jí vydloub a nasadil xenonky, hned se jí líp kouká, zejtra ještě dostane do žaludku novej olejíček a do nosánku novej filtříček
jak sem slíbil tak sem udělal, astřička dostala novej olejíček a filtříčky, hned se jí líp chrochtá
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
neverim ze te tam zustane tohle radio. mozna ji das i dopredu mlhovky. jinak vypada dost luxusne. doufam ze s ni prifrcis do milovic. Jakej mas ten kod modry barvy
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Princ William píše:neverim ze te tam zustane tohle radio. mozna ji das i dopredu mlhovky. jinak vypada dost luxusne. doufam ze s ni prifrcis do milovic. Jakej mas ten kod modry barvy
no car300 tam fakt nezustane dam si tam ze strary astry CCRT700+changer
Jenom skoda toho calouneni - barevny mi prijdou hezci (modra by se tam naramne hodila). Ja ted trochu lituju ze sem si nekoupil svetle modrou do interieru. Ale hlavne aby bylo auto "zdravy" - nezralo olej a tak ...
No to calouneni se delalo i v docela zajimavejch barvach (videl jsem bilou kastli a zelenej vnitrek) Kdyz se ti to libi tak proc ne. Me ten interier prijde moc tmavej ...
vona je na druhym konci liberce se mi pro ní nechce ale já ji stejně budu mít asi ještě 2 měsíce a do tý doby snad koupim foťák takže se všichni dočkáte ale díky za nabídku, ale můžeš mi nafotit novou (trochu kvalitnějc než já) až někdy přijedu, možná zejtra se stavim pro tyčku stabilizátoru