Škoda že se nesmí bez nich jezdit, jinak by si měl o starost méně
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak co že sme to dělali dnes?? Dnes u nás v Boskovicích přibyli dvě nové oficiálně klubové Astry (teda zatím jen jedna druhá nálepka nebyla ještě doručena). Dnes mi totiž Rychlyradim předal nálepky, takže co nevidět budou na kufru Tímto mu i děkuji za velkou ochotu!!
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
taak dneska sem dostrikal temer vsechny plasty a strop na cerno plasty jsou v cerny matny zejtra to budu montovat do auta tak sem na to zvedav jak to bude vypadat
tak jsem se dneska jel projet do frydku na spravni rizeni kvuli poruseni rychlosti ..... mam na pul roku utrum od rizeni strasne moc ty nase certy miluju :D
Jinak jsem dneska stihl vymenit baterku, vytahnout, promazat a skontrolovat packu blinkru, prenastavit na vetsi pocet blinknuti trippling, odstranit vrzani palubovky a dolit napln do ostrikovacu. Po dlouhe dobe jsem se hold dost k tomu abych zapracoval na svem milackovi (zene to nerikejte).
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
To by mi taky zajimalo kolik jsi jel psychopate Kamos jednou jel na 90-ce cca 160km, kdo zna silnici z Teplic do Biliny vi ze to je "skorodalnice" a da se to tam roztahnout, no zrovna tam stali bubaci no, tak si taky na pul roku odpocinul od rizeni a 15t Nojo VW ty maj zatah
Včera jsem nalešti Astru, dal naní vosk + udělal venkovní plasty aby tak netrpěky od soli, vysál a JE JAK NOVÁ A TŘPITÍ SE . Podlední umytí v roce 2009
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Tak já to samé co R@sag jsem dělal odpoledne v sobotu. Poprvé jsem voskoval auto ručně a řeknu vám, že z toho bolí ruce jak čert. 4 hodiny krouživými pohyby (a že levou rukou to moc nejde, když je člověk pravák), tak jsem večer byl KO. V neděli popršelo, ale auto je jako nové. Ani kapky na něm nebyly vidět. Jinak jsem zkoušel, co umí ten vosk a udělal jsem půl auta a přes střechu na neleštené půlce hodil hadr zezadu dopředu. Zůstal v půli střechy. otéž na naleštěné půlce voskem a hadr jel jak na másle, až spadl na zem. Proletěl celé auto. I rukou bylo cítit, že je to auto "jiné", při přechodu na naleštěnou půlku. Je to supr, guym jsme nastříkali pěnou na pryže, aby byly hezky černé, plasty, vysátí, vyičštění a upravil jsem přední zástěrky. Ty origo blbě držely.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Astra je jako prase, pořád dělají tu zku...cestu. Vevnitř nevysáto, zvenku minulý týden ostříkáno wapkou, ale jen místa na které chytám...možná se dočká o víkendu...