Astra G 1.7.DTI ( 01 ) už má nového majitele ...
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
na srazu si dáme pivko a nebo panáka / nebo oboje a zase bude dobře kamaráde
... jinak Astra H Caravan... "Myšlenka na ústup je až někde na dně vaší mysli, vlastně tam vůbec není. A tak se pečlivě zakopete. Hluboko. A čekáte." "Currahee"
však se neboj,já toho taky moc neustojim..Nejsem přece žádnej velkej notor
p.s. Ale beton jsem se ještě pořádně nenaučil dělat - " potvrdí Yanek a Pepíno_GH "
Tak kluci zítra, teda kdo to dnes neviděl, si puste opakování Top Gear na Prima Cool ve 14:40 hod. , je to neuvěřitelný, ale v testu porazil Opel (baumax) Kadet, přeze 40 let starej LanciaB a Meďoura 220 na celý čáře
Nevíte co se děje s Paulem? Chtěl jsem mu poslal jednu důležitou SZ, ale když najedu na jeho profil zde na fóru, tak nemám vůbec možnost mu SZ napsat, ani e-mail atd To a samé v každém jeho napsaném příspěvku, vůbec nemám možnost mu zaslat SZ
Uniklo mě něco, jako nedávno s dj.radimem?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!