Hraje někdo na servrech CS Steamu?
Přidal bych se....
Jinak já nejvíc hraju na FIGHCLUBU - 193.192.59.106:28007.
Tenhle server jede non-stop, když nejsou lidi, tak jsou tam Boti, ale to stává jen v pozdních nočních hodinách.
Ja hraju vetsinou na NS, pze se me nechce cekat nez se pripoji steam a stejne hravam vetsinou chvilku Ale kdyz se domluvime na nekdy tak ten steam klidne pustim
Na ten server, co jsem napsal, chodím dost často.
Když jsem doma, tak jsem tam každý večer +- od 20:00 do 03:00.
Tak se tam někdy mrkni.
Můj nick je JeThRo.
Jen pro informaci, je potřeba mít patch s protokolem 48... Já mám 47, čili se tam nedostanu... Ale dost často hrajeme s Lukášem na 213.192.17.1:27017 a 78.108.109.66:27020 , tam můžete s protokolem 47
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
se nediv, 5x po sobě respawn a okamžitě HS, pak kydž už si myslíš, že máš klid aspoň chvilku po "porodu", uděláš krok a znovu HS, to je na vo*eb tohle, pak už jsem to nevydržel a musel jsem pryč
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!