Loki: FullHD u nove kamery dnes v kazdem pripade, nic jineho snad nema smysl, pokud to mysli Tesario vazne, ma to uz ted na cem poustet a chce to na par let a hlavne chce kvalitu o kterou prece jde na prvnim miste! Ten rozdil v kvalite obrazu je neskutecny, ostry, plny detailu jak ja rikam uplna pohybujici se fotka, kez bych mel vsechny stare zaznamy ve fullHD kvalite

.
Tu kartovku jsem psal, ze mam ja. Archivuji si to na dvou HDD + bluray (proste to neresim-mohu) ale je moznost si koupit fullHD na miniDV kazety a tam mas kazety za pakatel a zadnou palirnu ani drahe bluray netreba, dokonce je to jednodusi na pripadny strih v PC a pak zpetnou archivaci na pasku. Zaznam na paskach je urcite vhodny k dlouholete archivaci, akorat ten komfort k pristupu jako u kartovky k nahranych souboru tam neni. Samozrejme, ze i velikost a mene mechanickych casti me vedlo k tomu, ze jsem nakonec vzal kartovku. Je to samozrejme na prioritach, kazdy si ji muze postavit jinak a pak si vybere neco jineho a jinou znacku a o tom to je

.
Jak jsem rikal, ja domaci veci nestriham, tak mi kartovka naprosto vyhovuje, nahraji a presypu na hdd. Dneska ty HD zaznamy dokaze clovek z hdd za rozumne penize prehrat i ve stolnich prehravacich a za rozumny peniz napr. (strelim vylozene od boku)
http://av.itek.cz/video-technika-mediac ... V-HD-Media a je jich urcite vice a cena pujde jeste dolu.