Tak to tak máš zapojené. Ale jde to zapojit i tak, aby to hrálo i bez klíčku.adam09 píše:APiK píše:Rádio můžeš zapnout i bez klíčků v zapalování, ne? jen to originální se Ti po hodině provozu vypne.
Mám neoriginální, musel sem přehodit dráty kladného pólu a rádio bez klíčku vůbec nezapnu.
pípání...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: pípání...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
Štráda: pouze nouzovka. Vnitřní anténa NIKDY nemůže nahradit venkovní.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
APiK -
taky dobrá rada!!!Zlomenej prut-častá věc 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Jen hledat (ke konci stránky)...
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 9&start=15
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 9&start=15
Radoš 92 píše:Tak to tak máš zapojené. Ale jde to zapojit i tak, aby to hrálo i bez klíčku.adam09 píše:APiK píše:Rádio můžeš zapnout i bez klíčků v zapalování, ne? jen to originální se Ti po hodině provozu vypne.
Mám neoriginální, musel sem přehodit dráty kladného pólu a rádio bez klíčku vůbec nezapnu.
Nerád poslouchám rádio bez nastaartovaného auta, zbytečně se mi vybíjí baterka. Více méně vytahnu klíč když zastavím,takže je klid

[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- recor
- Kontaktovat uživatele:
antenny prut mam dobry..skusal som ich uz viac..v tom chyba nebude..a to napajanie radia je ktory dratik? ja chcem kupit fantomove napajanie antenny na neorigo radia...aspon taky nazov som nasiel na nete..ak je zla ta zakladna tak novu moc kupovat nechcem...ani neviem jak by som ju vymenil..a inak mam radio pioneer
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
Zastartuju, zapne se me radio, vytahnu klicek, vypne se radio, kdyz je chcu nechat zapnuty tak bud vynalozim tu obrovskou energii a znova si je zapnu a nebo tam klicek necham a stocim okynko...zbytecne bych se v tom nevrtal 

Jsou v podstatě dva typy autoantén. Pasivní (bez předzesilovače) a aktivní (s předzesilovačem). Ty s předzesilovačem jsou napájeny buď po středovém vodiči anténního (koaxiálního) kabelu (buď přímo z rádia, nebo pomocí výhybky), anebo společně s koaxem vede samostatný napájecí drát (to bude zřejmě i případ Tvé Astry).recor píše:antenny prut mam dobry..skusal som ich uz viac..v tom chyba nebude..a to napajanie radia je ktory dratik? ja chcem kupit fantomove napajanie antenny na neorigo radia...aspon taky nazov som nasiel na nete..ak je zla ta zakladna tak novu moc kupovat nechcem...ani neviem jak by som ju vymenil..a inak mam radio pioneer
Musíš se dostat k základně, špendlíkem napíchnout tento drát (přes izolaci) a Voltmetrem naměřit 12V (při zapnutém rádiu). Pokud je naměříš, může být v háji samotná základna, anebo výše zmiňovaný prut. Pokud je nenaměříš, je chyba v napájecím kabelu, anebo spíše v jeho napojení na rádio.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
nejde zapnout...
APiK píše:Rádio můžeš zapnout i bez klíčků v zapalování, ne? jen to originální se Ti po hodině provozu vypne.
Asterka 1.8 16V sedan
to není jak u jiných aut, že vytáhnu ten pískací nesmysl a je klid?? myslel sem, že jo, ale nemužu ho najít, abych to udělal...
Asterka 1.8 16V sedan
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
pokud ten pípák úplnně vyřadíš
nebude ti fungovat např druhý zamčení (mechanická závora)
a docela by mě zajímalo jestli ta závora funguje i po zásahu podle návodu od Z22SE

a docela by mě zajímalo jestli ta závora funguje i po zásahu podle návodu od Z22SE

teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip