Sportovní filtr
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovní filtr
normal ho máchni v jaru jako já a pak cákni tím olejem,jedno jaká značka,hlavně aby byl na filtry,já taky nemám green filtr a cákl jsem ho sprejem od greenu!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Reklama
zdarec. mam ve sve aste sport vlošku K&N a potreboval bych ji vyčistit. v čem je nejlepš to čisti? techničakem? nebo čim? a je pak nějaky ether na filty?Trdlo píše:Štrádo prosím Tě, ale perou se značkový filtry, to nesmíš zapomenout podotknout. Aby se to nesnažil vyprat někdo kdo má hrušku za 400,-![]()
Jinak jdou prát nejen hrušky, ale i sportovní vložky do origo airboxu. (K&N, Green..)
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Už jsme to tu psali,v jarové vodě,nebo pokud se prodává nějaký přímo roztok,který naředíš a v tom to pereš,nevím.Já to dělal v jarové vodě a čistil ho v ní kartáčkem,pak nechal vysušit a nastříkal speciálním přípravkem(olejíčkem) a dal ho zpět,je to práce na hodku,pokud je hezky a dáš ho vyschnout ven,budeš dřív hotov.Ta sada na čištění filtru a vložek stojí tuším něco kolem 300,- nebo 400,-
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda