zadní kotouče..
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: zadní kotouče..
určitě viděl, ale nikdo si nevzpomněl na ten rozměr
a necituj prosím poslední příspěvek, tu citaci jsem ti smáznul
a necituj prosím poslední příspěvek, tu citaci jsem ti smáznul
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
jestli chceš, příjeď zítra a za cca 15 minut hotovo

spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- denny
- Kontaktovat uživatele:
to james.r:
Jestli to děláš kvůli rozběhání šnekovice pístku pro správnou funkci ruční brzdy a rozběhání pístku provozní brzdy,tak si asi budeš muset koupit trochu víc a hlavně speciálního nářadí.
Jinak dovnitř se dodávají pouze díly od NK,ale nepasují vždy.I z bezpečnostních důvodů se většinou dodávají tzv.recykláty výměnným způsobem celých třmenů.
Jestli to děláš kvůli rozběhání šnekovice pístku pro správnou funkci ruční brzdy a rozběhání pístku provozní brzdy,tak si asi budeš muset koupit trochu víc a hlavně speciálního nářadí.
Jinak dovnitř se dodávají pouze díly od NK,ale nepasují vždy.I z bezpečnostních důvodů se většinou dodávají tzv.recykláty výměnným způsobem celých třmenů.
brzda furt brzida, musel jsem to "rozběhat" protože byla zatuhla, stačilo k tomu běžné nářadí a torx E18.... 
Asterka 1.8 16V sedan
A víš proč si nikdo nevzpomněl, že je to E18? Protože to povolujeme běžně tzím co jsem ti radil, obyč golou s vytaženýma hranama.... Jediný E co používám je 27 ke šroubům na hlavě, tam je vzhledem k síle utahování potřeba aby to sedělo dokonale.
END