adam09 píše:Zdravim. Chtel sem nabidnout pokud-li by někdo chtěl olej do auta od GM. Tak, že bych ho mohl koupit a přivézt na sraz do Letňan a předání také v Letňanech.
Pokud by někdo měl zájem tak bližší info po SZ. Oleje a ceny viz tady http://www.auto-sen.cz/motorove-oleje-castrol-opel.html .
Tak ani nabízené ženy a dcery Ti nejsou dost ???Trdlo píše:..vymyslete něco,co nám za to dáte, nebo fakt jen na jedno auto..
Tak pro mimopražské tady máme teplý lahvový Braník a v případě zájmu i jiné značky v plastuTrdlo píše:..naturálie,ne peníze..
Samo ze na treti....to uz tam vetsina bude.....a kdyz ne tak minimalne Lubos uz tam bude tak pulhodky dopreduBerry píše:Já bych dorazil s kamarádem co má taky pěknou Astřičku, ale jen na sraz u Tesca. Méme to z Mělníka blízko. Naleštíme a vyrazíme..
Nebude to špatnej pohled na takovou hromadu Astřiček
Na kolikátou tak ideální příjezd?
beerTrdlo píše:Za práci berem naturálie,ne peníze.Tak hluboko jsme ještě neklesli, nechat si od kolegů a navíc na srazu platit.
...kdyz mi das do chatky tri holky, tak to nejak preziju no...Defender píše:Takže jsem ještě teď večer volal do kempu a zamluvil na jisto všech 12 chatek což je 48 míst ke spaní.
Nicméně se budou muset domluvit, třeba kluci co jedou sólo, nebo některé dvojice, na společném ubytování, přihlášeno je k ubytování 29 lidí
![]()
Opravdu schůdnější cesta není a jediná další varianta přespání je v penzionu ve dvoulůžkových pokojích, avšak tam je ta cena již za 400 osoba, no holt hotelový pokoj no
.... a za chatku rychlou záchranku z koronárky aby jsi to opravdu přežiljoelproduction píše: ...kdyz mi das do chatky tri holky, tak to nejak preziju no...![]()
![]()
...ale fakt jen proto, ze neni misto
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |