Tak já přidám taky svojí troškou do mlejna - géčko máme dva roky (momentálně je u známého v opravě, naštěstí snad jen pár drobností), tak docela teskním, ale do konce týdne by měla být hotová. Na žádným srazu jsme nikdy nebyli, když nepočítám sraz Mazdy MX-5 ve Vysokém Mýtě s kámošem, ale tohle by bylo moc fajn, vidět tolik astřiček pohromadě a pokecat tam s vámi, o lecčems se třeba poradit a tak  

Chceme si astru ještě tak 2-3 roky nechat a díky fóru jsem dostal spoustu chutě do nějakých úprav, takže ten sraz by byl i supr inspirací, spoustu doplňků jsem viděl jen na fotkách a chtěl bych je vidět naživo a podle toho se rozhodnout.
Do Letňan dorazím stopro (bydlím cca v polovině cesty mezi Korábem a Letňanama, pracuju asi 50m od campu, no zkrátka astra je mi asi souzená 

). S rautem nevím, všichni tady píšete o tom jak tam budete mít přítelkyně, manželky... Mám to trochu jinak, prostě žiju už 5 let s moc fajn klukem, tak bych tam nerad nějak vyčníval a někomu vadil. Pokud to na srazu nebude nikomu vadit a přítelovi prohodí v práci směnu, šli bychom rádi i na ten rautík...