Cauky, chci se zeptat.
Nevite nekdo jestli ma nejake original opel radio cinch výstup? ( na pripojeni zesaku)
Diky
Original radio
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original radio
Zdarec,tak to nevím přesně,ale ještě jsem to u žádného neviděl,cdr 500 a kazatáky nemaj,možná ještě ty novější.jinak kdybys nesehnal,tak se prodává krabička(měnič) tu napojíš přímo na výkonové výstupy z rádia a ono ti to převede na linku,a nebo starší zesáky maj přímo výkonový vstupy,to ale tak jako tak přijdeš o dva kanály u rádia,což je na pi.u!asi to bude chtít nějaké rádio přímo s linkou.Jestli máš k zes nějakej papír,nebo si vyhledej na netu,kolik maximálně napětí snese linkovej vstup do zes a pak k tomu můžš přispůsobit rádio,u nich se to taky píšě,je to zhruba od 300mV až po 2V,pokud skloubíš rádio se zesíkem např. 1V a 2V,tak ti to bude hrát dobře,protože ty volty u zesíku znamenaj,že když do něj nacpeš tolik na kolik je stavěnej,tak z něj vytáhneš max výkon (W).Já jsem měl slabou linku,měl jsem shit rádio,tak jsem si vyrobyl předzesilovač aby dával přesně co zes potřeboval a šel mi na max,to se pak i člověk najednou diví,kolik tomu chybělo a ajk to hraje ted!No nic,už kecam dost dlouho a moc podrobně,ty asi takej detailista nebudeš ne? 

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda