Pořád a zas mám problém v elektrice, pojistky jsem znova prošel a mám všechny dobrý
a nejde mi: trojúhelník a blinkry
rozmražování skel a zrcátek
mlhovky
podsvícení v kastlíku
ci(y)klovač na stěrače jak samotný, tak mi nestíraj při ostřikování
to je asi všechno o čem vim že mi nejde nemám šajnu co s tím
tak snad jo, světla i rádio jdou....
jo a ještě mi nesvítí orientace světel co má být po otočení klíčku, tudíž mi píská alarm světel ve dveřích i s nastartovaným autem
Neharpoval si s změnou podsvícení interiéru? Dnes se mě také stala kuriozní věc, jedna žárovička špatně naletovaná rozsvítila se mě přístrojová deska i bez zapnutí klíče a pootočení ovladače světel na pozici parkovaček + nemohl jsem nastartovat
Tak jestli tohle není třeba také tvůj případ
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
new-name píše:tak snad jo, světla i rádio jdou....
jo a ještě mi nesvítí orientace světel co má být po otočení klíčku, tudíž mi píská alarm světel ve dveřích i s nastartovaným autem
No, beru teda na sraz alespoň multimetr, ale tohle vypadá, že máš někde něco popřepojovanýho úplně jinak, nežli to má bejt. To se vy**alo takhle všechno najednou, nebo nějak postupně? A poslední otázka: v čem jsi se rýpal v poslední době (než to začalo dělat)?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
APiK píše:
No, beru teda na sraz alespoň multimetr, ale tohle vypadá, že máš někde něco popřepojovanýho úplně jinak, nežli to má bejt. To se vy**alo takhle všechno najednou, nebo nějak postupně? A poslední otázka: v čem jsi se rýpal v poslední době (než to začalo dělat)?
Apiku kufr bude prázdnej, tak klidně vezmi vše co potřebuješ, nejen multimetr.
no podsvícení mám komplet změněný, ale už tak měsíc
od tý doby jsem nedělal NIC, na nic jsem nešahal a všechno pořád šlo, pak jedu do Ostravy, dám na zastávce výstrahy a nic a všechno tohle se posralo( ještě teda nešly budíky, ale ty už jdou), vyhořely mi dvě pojistky, tak jsem je vyměnil a pak se zahulilo od výstrahy a pořád to nejde
jo s tím pinem by to bylo reálnější, protože nejde půlka auta a od každýho něco a to je sakra divný
Už musím končit, ale v rychlosti:
výstraha světel, rozmrazování skel a zrcátek (automat vypnutí) a cyklovač - všechny ty věci mají společnou věc a to je multitimer.
Naposledy upravil(a) APiK dne 23 pro 2008, 18:32, celkem upraveno 2 x.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka