.Mě končila kabeláž v přepážce mezi kabinou a motorem, proto nový kabel za pojiskovkou sem přestřihl přívod a připájel k němu nově nataženej, vsadil relé a pojistku a kostru přišrouboval na nosníky
 .Mě končila kabeláž v přepážce mezi kabinou a motorem, proto nový kabel za pojiskovkou sem přestřihl přívod a připájel k němu nově nataženej, vsadil relé a pojistku a kostru přišrouboval na nosníky 
 (v pravo) a hle byla tam
 (v pravo) a hle byla tam   . Vzal sem pájku vypálil dírku
 . Vzal sem pájku vypálil dírku  , našel v šuplíku žárovku a už to funguje
 , našel v šuplíku žárovku a už to funguje 

ale až na jaro
 ale až na jaro 
 počkej
 počkej   zítra za světla Vám vyfotím co musím překonávat za terén abych se dostal z garáže do domu a naopak
 zítra za světla Vám vyfotím co musím překonávat za terén abych se dostal z garáže do domu a naopak  

má pravdu předsedolukaskpd píše:jj astroman mas pravdu taku zasranu astru som nikdy nemal ale ked je niekde u bahna tak sa nedivim

vypadá když to zmokne natož když je to mokrý už dlouho
 vypadá když to zmokne natož když je to mokrý už dlouho  
  Ale ten výfuk, to je tedy masakr
 Ale ten výfuk, to je tedy masakr  

)
  ) Ještě že jiní mají smysl pro humor, viď Apiku
 Ještě že jiní mají smysl pro humor, viď Apiku 
trvat to bude asi ještě dlóóóuho je to obecní pozemek a mají na všechno času dostlukaskpd píše:to mas krasnu prijazdovu cestu jak dlho to este tak bude

a já domorodec chudej
  a já domorodec chudej  budu jenom čekat a čekat a .......
 budu jenom čekat a čekat a .......  
 | Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |