a bude to dělo
Docela jo. Mám podobnou konstrukci paprsků, ale k tomu leštěný límec. Jinak ty kola se mi líbí, ale nešel bych do chromu. Podle mě to na autě vypadá lacině. Určitě se dají koupit i lacinější kola, ale i tak je ta cena ještě dobrá. Každopádně bych šel do 18"kabrioletak píše:kola hezky,a koukal jsem ze MAJESTY ma docela podobny.
take bych asi moc do chromu nesel.u tehlech me to pripada trosku divne ale ve skutecnosti to treba bude jiny.co se tyce tvych kol tak mas je stribrny ale s kombinaci lesteneho limce a slunicka to vypada jak celochromMajesty píše:Docela jo. Mám podobnou konstrukci paprsků, ale k tomu leštěný límec. Jinak ty kola se mi líbí, ale nešel bych do chromu. Podle mě to na autě vypadá lacině. Určitě se dají koupit i lacinější kola, ale i tak je ta cena ještě dobrá. Každopádně bych šel do 18"kabrioletak píše:kola hezky,a koukal jsem ze MAJESTY ma docela podobny.
Přesně tak. Díky Hlavně byly strašně levný.kabrioletak píše:take bych asi moc do chromu nesel.u tehlech me to pripada trosku divne ale ve skutecnosti to treba bude jiny.co se tyce tvych kol tak mas je stribrny ale s kombinaci lesteneho limce a slunicka to vypada jak celochromMajesty píše:Docela jo. Mám podobnou konstrukci paprsků, ale k tomu leštěný límec. Jinak ty kola se mi líbí, ale nešel bych do chromu. Podle mě to na autě vypadá lacině. Určitě se dají koupit i lacinější kola, ale i tak je ta cena ještě dobrá. Každopádně bych šel do 18"kabrioletak píše:kola hezky,a koukal jsem ze MAJESTY ma docela podobny.ale pri podivani blize stribrne no proste parada
![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |