TAk jasně, ale fotky se mi líbí, vypadá to pěkně. Třeba pod tím mostem, který je pomalovaný grafitama, to je good. A ten detail s tím vyleštěným zámkem od dveří je fajn, to skusím taky
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
HH tak ty fotky jsou fakt bomba... Vyhrazený provoz jen pro Astry G
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
kucííí ten vyleštěnej zámek jsem taky měl......ale jak tam furt lítá voda se špínou sice jen drobet ale je tam, tak to pěkně zašlo a pořád to leštit mi jaksi taksi nebere jinak je to fakt super....jen tak dál
jinak mostík je good ale zase na to že je takhle počmáranej skoro v centru Plzně mi fakt točí do ruda jména hloupích na všech sloupích!!!!!!! kdyby to aspoň byly obrázky a né nápisy
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ono pod tim mostem je to cely takovy divny,sice tam je parkoviste ale auto pres noc bych tam nenechal... Jo to jsou ti nasi radoby sprejeri co nacmaraj svuj nick a mysli si buhvi jaky jsou borci ale treba v takovy Francii to je o nicem jinym
K tem zamkum zatim to drzi tak snad i vydrzi
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
Jsme si hraly s barvickama Neni to nic extra jen jsem nemel co delat a chtel jsem to zkusit,casem bych toho chtel striknout vic ale to asi zase az na jare...
Jen par fotek
taky bych se chtel takhle nudit ale zas si na tom trosku neco udelal malo ale prece, sem na tebe zvedavej na jare, myslim ze ses do toho slusne wobul, ty kola sou pecka a ta kapota taky jen tak dal ty z toho udelas karu
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
Monderka1: Takovy ty 4 cerny osklivy kola co se davaji na zimu
Miro: no uvidime jak jsem psal neco v planu je tak doufam ze to vyjde ale interieru se to netyka a celej jsem ho strikat tedkon nechtel to az bude i teplejs.