jj ty dotz sou hezky ale jak uz bylo psano ma je skoro kazdej, vcera jsem je videl i na novym CRX a to vubec neladilo. Jako treba na audinu kombajna to je v pohode ale jinak se mito moc nelibi, spis jsou hezci kdyz auto jede
na to kupecko bych nedaval jiny co tam mas sedej dobre a pekny jsou taktez.
Diky za navrhy, ja jsem si představoval pravě něco s více paprsky, aby to dělalo pěkdy zrcadlo..mam rozteč 5x110..pořád váham jaky model si mam vybrat.když už tu máme debatu o kolech MÁTE ZKUŠENOSTI S LEŠTĚNÍM KOL?? prý z kola sundaj barvu a zůstane tam jen rozlešný hlinik..dik
evzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
A to bych se hadal Me se zase libi vic s limcem Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinych
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
evzhiks píše:ale zase bez límcu...podle mě to nevypada dobře... prostě když už novy kola tak to musi byt nejlepši.
A to bych se hadal Me se zase libi vic s limcem Jinak o tech kolach od Bociho jsem taky uvazoval ale nakonec jsem sahnul po jinych
Jo a jestli chces "zrcadlo" tak bych rek ze je lepsi min a vedsi paprsky... Idealni by byly takovy ty plny kola od Mercedesu...
Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor..
CO MOZES UROBIT DNES NEODKLADAJ NA ZAJTRA, ODLOZ NA POZAJTRA A MAS DVA DNI VOLNA
Robota neni ko..t, postoji aj tri dni
hlavne hladaj 5x112 uz mam doma 3x sadu elektronov s roztecou 5x112 jednak ich pripadne lahko predas lebo sedia na mnohe ine auta a jedna uz spominany vyber,,,mas cierne auto tak skus nieco tmave, resp zalezi aky styl sa ti paci, alebo tie stare dat prestriekat na inu farbu,,ja mam napr MAM 9.5x19 cierne + lesteny predok no tuto zimu sa chystam pieskovanym striekanim ich dat na cisto cierne..
Ja som tiez zastanca limcov..Sice ich nemam ale mat financie tak kupujem hned limce..
Myslim si ze by sa tam velmi hodili nejake keskiny s velkym lestenym limcom a auto znizit..Nic krajsie neexistuje..Moj nazor..
Je to opravdu věc názoru, mně se límce taky líbí:
jsou to sice jen 15", ale díky šířce 7,25" místo origo 6" je širší rozchod o 55 mm. Tyto se navíc velice dobře myjí. Více paprskový jsou krásný, ale ta údržba!!!!