jak na plast. kryt prahu ?

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
TOMHAJ

jak na plast. kryt prahu ?

Příspěvek od TOMHAJ »

ahojky,chi si sundat prahovy kryt,jde mi o to,jestli potrebuji nove cudli,kdyz to budu sundavat (jesli mi rozumite) ,kdyz tam zatlacim ten kolik,respektive jeho vnitrni cast,tak jak ji pak z neho dostanu ven??chci mrknout,jak to pod nim vlasne vypada.... ufff,to bylo vycerpavajici! :D
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

musíš koupit nový nebo do nich našroubovat vrut ale to se pak může protáčet při vyndávání
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
pepca

Příspěvek od pepca »

Vojta píše:musíš koupit nový nebo do nich našroubovat vrut ale to se pak může protáčet při vyndávání
zdravím,než jsem koupil originál špuntíky,tak jsem do toho plastového dutého těla natukl normální nýtek,roztáhl to dostatečně a drželo to.
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

no,jak jsem predpokladal,jinak mam vyzkouseno,ze odstrihnes-li z elektricke zaslepky ty dva cudly,tak tam pasnou....par jich nakoupit a...-)
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

no neni potřeba nic moc vymejšlet, v oplu stojí ten nejtek plastovej asi 5 korun a v autodílech do 10kč
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
pepca

Příspěvek od pepca »

Vojta píše:no neni potřeba nic moc vymejšlet, v oplu stojí ten nejtek plastovej asi 5 korun a v autodílech do 10kč
máš pravdu,není to žádná položka,já to ale totiž sundal,no a pak tam nebylo co dát,no a nebyla hnedka cesta do opla,nechtěl jsem tam rvát šrouby, no a ty nýtky tam perfektně držely,tedy místo těch nýtků plastových,jsem to tam pak měl tři měsíce,ted jsem ten práh měnil,tak jsem dal již origoš. :wink:
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

ok,diky,jen u nas prej na objednani,asi jsme zapadakov...-) snad je to delany,aby se tam moc voda nedrzela,natirali jste tam uz neco???
pepca

Příspěvek od pepca »

TOMHAJ píše:ok,diky,jen u nas prej na objednani,asi jsme zapadakov...-) snad je to delany,aby se tam moc voda nedrzela,natirali jste tam uz neco???
voda vyteče,ta se tam nedrží,trocha blátíčka,prachu,ale já chystám o prázdninách nástřik spodku,budu sundavat plasty v podbězích,tak shodím i ty prahy,nechám to stříknout všechno. :wink:
TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ »

no prave,potrebuji mrknout a ten prach na poklep pekne vyvadi..tema direckama co tam jsou to ven nedostanu,jedine mozna,je trochu zvetsit,coz si myslim,nebylo by na skodu
Odpovědět