stredovy panel

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
LumixM

stredovy panel

Příspěvek od LumixM »

Caute,jsem tu uplne novy tak jeste nevim jak to tu presne chodi.. ale k veci chtel jsem se zeptat jak si muzu podsvitit budiky.. daji se sehnat barevne zarovky nebo musim pouzit ledky a nebo je jina moznost? a jeste jeden dotaz chtel bych nejak demontovat stredovy panel ale nevim jak mam astru teprve chvilku takze vsechno zjistuji.. Predem diky za nejake rady. cau
Reklama

Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 »

Cau vitam te tady a tady máš podrobný návod i s obrázky :wink:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=1861
AstraMan
Moderátor

Re: stredovy panel

Příspěvek od AstraMan »

LumixM píše:Caute,jsem tu uplne novy tak jeste nevim jak to tu presne chodi.. ale k veci chtel jsem se zeptat jak si muzu podsvitit budiky.. daji se sehnat barevne zarovky nebo musim pouzit ledky a nebo je jina moznost? a jeste jeden dotaz chtel bych nejak demontovat stredovy panel ale nevim jak mam astru teprve chvilku takze vsechno zjistuji.. Predem diky za nejake rady. cau
Všechno se dočteš tady na fóru, jen to chce strávit chvilku času hledáním... Budíky si samozřejmě můžeš změnit na jinou barvu podsvícení a to buď obyčejnými barevnými žárovkami, nebo pomocí LED ( ty bych doporučoval )... No a demontáž Ti poslal už Martin22 :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Majla

Příspěvek od Majla »

barevné budíky a ještě tady . Je toho tady hodně, tak hledej šmudlo :lol: . Jinak tě tu vítám
Odpovědět