Tak jestli pojedete přes Nový Jičín tak se k Vám přidámFathead píše:Možná pojede ještě kámoš, kterýmu jsem prodal mou Astru. Takže to bysme už celkově byli 4green píše:Že bysme ze Štatlu se Slaqem a Fatheadem taky utvořili kolonu?![]()
![]()
Akorát to musím vzít přes Kroměříž v sobotu ráno. Dneska se uvidím se Šlakem, tak ti dáme vědět jak jsme to vymysleli.
Přesně jak píšeš, nepojedeme přes město.Frydex píše:Co to meleš ? A proč by sme jeli přes město ? Pojedem na druhou stranu přes Kylešovice... Stejně se nas nesejde víc jak deset, bo každy končí v praci jinak a každý pojede v jinou dobu...
No, nevím jak to bude, jestli pojedu v pátek nebo v sobotu. V Blansku je ještě sraz VW Brouků, tak buďto bych jel napřed tam a v sobotu odpol. dorazil do Ostravy nebo bych si protentokrát broučky odpustilFathead píše:Možná pojede ještě kámoš, kterýmu jsem prodal mou Astru. Takže to bysme už celkově byli 4green píše:Že bysme ze Štatlu se Slaqem a Fatheadem taky utvořili kolonu?![]()
![]()
Akorát to musím vzít přes Kroměříž v sobotu ráno. Dneska se uvidím se Šlakem, tak ti dáme vědět jak jsme to vymysleli.
Astra - R@SAG píše:Jinak dámy a pánové, dnes jsem objednal 2 kýty a bude celkově 22 kg masa![]()
![]()
![]()
Už jen 10 dní a dude to tu
![]()
![]()
![]()
To nemineš, když nepojedeš přes Hlučín... Je to po cestě.Samothe píše:tak aspon Ostraváci by se mohly srazit už v OV a společně vyjet do OP bo si nějak nevybavuji kde je globus tak abych nezabloudil
Hmm, KelišoviceFrydex píše:Co to meleš ? A proč by sme jeli přes město ? Pojedem na druhou stranu přes Kylešovice... Stejně se nas nesejde víc jak deset, bo každy končí v praci jinak a každý pojede v jinou dobu...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |