Ingy tobě ta astřička přímo neonově záříIngy píše:super modry neonyja uz je mam kde to jen jde,ale jeste bych chtel do palubky....nemas je tam nahodou
jamesi díky za pochvalujames11 píše:ty brďo další krasavice!jen tak dál, moc krásná!
No mám je tam teprve chvilku tak jsem sám zvědavý jak dlouho budou fungovatrodel99 píše:presne tieto neony mam aj ja, ale musim povedat ze stacila jedna zima a jeden bocny je uz KO, nieje rozbity ale zacal z nicoho nic skratovat, cim aj ostatne blbli,,,,uvidime kolko tebe vydrzia,inac paradna masinka,,,chvalim
Ten intoš je fakt moc pěkný. Údajně je to vyrobený z kůže a prostředek je prý z broušený jelenice. Když jsem byl poprvý v servisu na prohlídce tak technik na mě,že co to je interier,že to ještě neviděl v žádný astře. Asi k němu jezdím jako jediný SilverákYANEK píše:kurnik dělat tyhle vnitřky i do kombajnu to bych ani jinej nechtěl nad timhle intošem vždycky slintáááááám moc pěkná kára
no zas toho tolik nemam,jen spodek a pedaly a zadni kufr....majkl33 píše:Ingy tobě ta astřička přímo neonově záříIngy píše:super modry neonyja uz je mam kde to jen jde,ale jeste bych chtel do palubky....nemas je tam nahodou
I když na můj vkus je toho modrého světla už moc
Zase takový extrém neplánuju
Mám podsvícený jen spodek...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |