Autosalon Plzeň - servis

Spotřeba, rozvody, termostat, výměna oleje a další rady
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin

Autorizovaný servis Opel - jste spokojeni

Ano - super přístup, vždy mi vyhoví!
0
Žádná hlasování
Převážne ano...
2
15%
Záleží na koho v servisu narazím!
2
15%
Ne, vadí mi přístup k zákazníkovi!
4
31%
Ne, vadí mi neschopnost mechaniků!
0
Žádná hlasování
Ne! Je to hrůza!
5
38%

Celkem hlasů: 13

Jirka D.

Re: Autosalon Plzeň - servis

Příspěvek od Jirka D. »

libik píše:Zdravim! nevim jak vy, ale ja mam s nima jen ty nejhorsi zkusenosti, kdyz sem tam byl ted naposled mimo jine s tim ze palubni pc porad hlasi malo oleje, tak mi pri vyzvednuti auta rekli ze merka byla uplne sucha a museli dolejt litr a pul, kdyz sem jim oponoval ze sem to merial a ze to bylo zoubek po max tak ze me zacal delat debila - jestli prej sem to nemeril z kopce a jestli sem utrel tu merku apod... chtel sem mu rict at mi to teda ukaze jak se to meri, ale nanestesti zaclo lejt, tak sem sed do auta a jel domu. doma sem to pak zmeril a ejhle nejen ze byl olej na max, ale dokonce jeste o centimetr na merce vic, tudiz to ty paka prelili... hned sem jim tam volal a oni jako ze to neni mozny, ze oto urcite udelali dobre a tak. Mam na vas dva dotazy -
a) jak moc vadi preliti o cca litr navic ?
b) narazili ste nekdy v tomhle servisu na nekoho schopneho a normalniho? ja teda ne!:roll:

poradte prosim nejakej servis tady v plzni kam davate auto... dik
v případě že tento topic patří jinam se omlouvám a prosím o přesunutí. dik :)
Tak to mi také udělali, ale jen o 0,5 centimetru a v Tepasu Praha - mi řekli to nic není a já na ně že to chci snížit a snížili, ale těch keců.

Vadí i těch 0,5 cm navíc nebo to nevadí - ptám se proto abych teda věděl jestli i toto množství může něco udělat s těsněním atd.
Dík jirka
Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

vadí nevadí, prostě ryska max znamená max. hladinu oleje a ne jestli vadí nebo nevadí....určitě to ničemu neprospívá
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

jinak pokud to chcete dotáhnout do vítězného konce tak si nechte vrátit peníze za ten olej co tam nalili navíc a naúčtovali ho
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
pepca

Příspěvek od pepca »

Vojta píše:vadí nevadí, prostě ryska max znamená max. hladinu oleje a ne jestli vadí nebo nevadí....určitě to ničemu neprospívá
zdary,určitě to vadí,nevím zda jsem to četl v knize jak na to,nebo v příručce,manuálu,dokonce tam bylo psáno,že to nemá být až na horní rysku,v případě přelití prý odpustit,není to z mé hlavy,to tam je napsáno. :wink:
libik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libik »

Vojta píše:jinak pokud to chcete dotáhnout do vítězného konce tak si nechte vrátit peníze za ten olej co tam nalili navíc a naúčtovali ho
no uz je vidim jak mi to cely zhavy vracej... bych se nedivil kdyby me rekli ze sem to tam dolil ja! :evil:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Certik píše:to princ william: Je to na slovanech kousek od papirny. potreboval jsi udelat neco na astre ? :)
jen se ptam kam mam jet priste misto opelu :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
pepca

Příspěvek od pepca »

Princ William píše:
Certik píše:to princ william: Je to na slovanech kousek od papirny. potreboval jsi udelat neco na astre ? :)
jen se ptam kam mam jet priste misto opelu :lol:
já si myslím,že když ti někdo poradí kde jsou šikovní mechanici,myslím jakýkoliv autoservis s dobrým doporučením,určitě né ten,kde dělají favority,stodváci,a pod,zjisti kde opravují cizí autáky,možný se poptat zda dělají astry,jaký zkušenosti mají,chce se to poptat mezi známýma,já si již myslím,že Plzenský značkový autorizovaný servis se k lidem chová hůř,než normální běžný slušný autoservis,když tam jet,tak asi pouze na diagnostiku,nebo objednat díly,jinak opravy,ůdržby,to ti udělají slušní mechanici všude,nač jezdit na výměnu výfuku,čepů,výměny zrovínka k nim,jinak Jarouši,já jezdil třeba se starší audinkou do Chotěšova,tam je po pravé straně na konci servis Škarda tomu šéfuje,super přístup ochotný,šikovný,já tam jezdil rád,jistě ho tam taky někdy navštívím,no nic moc kecám,tak již dost,zdary. :wink:
Princ William

parada pepco. to vim kde je. ma tam super baracek a myslim ze ma modryho leona nebo toledo. to bude asi vono. jinak tam tudy jezdim (okolo) kazdej vikend na chalupu :lol: jinak s tebou souhlasim plzenskej opl jen diagnostika nebo ND jinak des a hruza
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
pepca

Příspěvek od pepca »

Princ William píše:parada pepco. to vim kde je. ma tam super baracek a myslim ze ma modryho leona nebo toledo. to bude asi vono. jinak tam tudy jezdim (okolo) kazdej vikend na chalupu :lol: jinak s tebou souhlasim plzenskej opl jen diagnostika nebo ND jinak des a hruza
není zač,já taky budu jezdit k němu,měl jsem tam dobré zkušenosti se starým autem,nebyl jsem tam sice dlouho,ale jednali tam s lidma ůplně jinak,je pravda,bude se člověk bud zastavit či domluvit telefonem,ale to mně nevadí,hlavně jsou ochotní,a věřím,že když tam opravuje vozy cizých značek,tak si poradí i s astrou,jak budu něco potřebovat jedu to tam zkusit,přes Heřmanku to není tak daleko. :wink:
Princ William

pepca píše:
Princ William píše:parada pepco. to vim kde je. ma tam super baracek a myslim ze ma modryho leona nebo toledo. to bude asi vono. jinak tam tudy jezdim (okolo) kazdej vikend na chalupu :lol: jinak s tebou souhlasim plzenskej opl jen diagnostika nebo ND jinak des a hruza
není zač,já taky budu jezdit k němu,měl jsem tam dobré zkušenosti se starým autem,nebyl jsem tam sice dlouho,ale jednali tam s lidma ůplně jinak,je pravda,bude se člověk bud zastavit či domluvit telefonem,ale to mně nevadí,hlavně jsou ochotní,a věřím,že když tam opravuje vozy cizých značek,tak si poradí i s astrou,jak budu něco potřebovat jedu to tam zkusit,přes Heřmanku to není tak daleko. :wink:
presne tak pres hermanku je to kousek
Princ William

Pak aktualit. jelikoz se mi nechtelo zakladat nove tema tak jsem to napsal sem. no vcera jsem mi dostal do rukou nejaky letak od Šmuclera a panove mozna se blyzka na lepsi casy. nebot jsem se tam docetl ze behem ledna 2008 se bude otevirat Šmucler OPELa v Horšovském Týně a dale behem roku 2008 ješte v Tachově a v Plzni tak pokud je to pravda tak uz se tesim :!: ani nevite jak ze si budou konecne v Plzni konkurovat :!: doufam ze to jednani bude lepsi i kdyz posledni dobou se i na Rokycanske zlepsilo :!:
Princ William

TAK A JE TO TADY.......OD 1.4.2008 JE NOVĚ OTEVŘENÝ OPEL V HORŠOVSKÉM TÝNĚ více na www.smucler.cz
Zamčeno