Tak to mi také udělali, ale jen o 0,5 centimetru a v Tepasu Praha - mi řekli to nic není a já na ně že to chci snížit a snížili, ale těch keců.libik píše:Zdravim! nevim jak vy, ale ja mam s nima jen ty nejhorsi zkusenosti, kdyz sem tam byl ted naposled mimo jine s tim ze palubni pc porad hlasi malo oleje, tak mi pri vyzvednuti auta rekli ze merka byla uplne sucha a museli dolejt litr a pul, kdyz sem jim oponoval ze sem to merial a ze to bylo zoubek po max tak ze me zacal delat debila - jestli prej sem to nemeril z kopce a jestli sem utrel tu merku apod... chtel sem mu rict at mi to teda ukaze jak se to meri, ale nanestesti zaclo lejt, tak sem sed do auta a jel domu. doma sem to pak zmeril a ejhle nejen ze byl olej na max, ale dokonce jeste o centimetr na merce vic, tudiz to ty paka prelili... hned sem jim tam volal a oni jako ze to neni mozny, ze oto urcite udelali dobre a tak. Mam na vas dva dotazy -
a) jak moc vadi preliti o cca litr navic ?
b) narazili ste nekdy v tomhle servisu na nekoho schopneho a normalniho? ja teda ne!:roll:
poradte prosim nejakej servis tady v plzni kam davate auto... dik
v případě že tento topic patří jinam se omlouvám a prosím o přesunutí. dik
Vadí i těch 0,5 cm navíc nebo to nevadí - ptám se proto abych teda věděl jestli i toto množství může něco udělat s těsněním atd.
Dík jirka