Salám píše:Dneska jsem vyměnil zadní vylágrované repráky za origo od Bočiho a konečně to hraje jak má..
A tak jsem se po dlouhé době mohl projet po Ostravě se staženýma oknama a s Metallicou na plné kule
Dnes si Astra zasloužila pořádně umýt a naleštit... Konečně má zase na nějaký ten čas černé boční lišty ( do doby, než vyblednou )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No jo, boční lišty, tak jsem koukal dneska v Makru, že Sheron na vnitřek stojí 141 kaček, ale 600ml, 2x větší než obvykle kupuju a jen o 1/3 dražší, super cena, tak si jej ve čtvrtek vezmu...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dneska je to přesně rok, co ke mně domů dorazila astřička.
Po počáteční nedůvěře se z toho vyklubal vřelý vztah. Přišla do rodiny s dvěmi neduhy - pískání kola (vyřešeno) a cvakání v motoru (ventil - odloženo). Nikde nerezne a kromě povinné výměny oleje, olejového a palivového filtru jsem nemusel měnit ani prasklou žárovku.
Za odměnu dostane příští týden (až dorazím z prahy) drbání z venku i zevnitř. Sice pořádek vydrží tak 2 týdny, ale alespoň po tento čas bude zářit čistotou.
Po roce používání jsme s astrou velice spokojeni já i manželka.
kabrioletak píše:v garazi jsem nebyl 11 dni,coz je uz co rict
To ti ji zaplavila Odra
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
dnes spousta zazitku: naplneni klimy - zase chladi jak blazen, diagnostika airbagu (po 3 letech sviceni kontrolky se v orig. diagnostice v Oplu prislo na to, ze staci pohejbat konektorama pod sedadlem spolujezdce, no a treti vec: presne stredici krouzky do novych alukol - ted uz vubec nevibuju volant, vsechno je ok, no uz me fakt nebavilo jezdit max. 100kmh...
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
ondrazalsky píše:no a treti vec: presne stredici krouzky do novych alukol - ted uz vubec nevibuju volant, vsechno je ok, no uz me fakt nebavilo jezdit max. 100kmh...
Tak to je very good, teď můžeš jezdit jak Šumi co pálí gumy
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
No a já jsem dnes umýval auto. Naposledy minulý týden v pátek, byl jsem na Slovensku tak jsem to dneska zase naleštil a zítra se jedu ukázat do Prahy, v neděli zpátky, v sobotu ještě jedu do Pardubic, tak uvidím jak s tím srazem, možná tak na chvíli vpadnu, no a kdyby jste potkali modrošedou Astru v Praze 3T3, vzadu s nálepkou, tak to jsem já.... Budu se motat kolem Černého mostu a Zahradního města....