Zdar všichni , mám dotaz? Nechce se mi v mém autě měnit orig. rádio, tak uvažuji o FM Transmitter přehravači MP3 (Emgeton), nemáte někdo zkušenosti jak to funguje v Astruli
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
Já jsem koupil taky USB MP3 Transmitter, ale jsem z toho přenosu dost zklamanej Kvalita přenosu je nic moc, zvuk je dost utlumený a musíš dát dost nahlas radio. Navíc mi přijde že to není nějak extra odrušené a přenáší se tam rušení i od motoru. Ale zaleší asi na typu, já mám nějaký za 300kč z Aukra.
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111 ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100 http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
No tak to je nějaké levné, já koukal právě na ten Emgeton, stojí kolem sedmi stovek, a četel jsem nějakou recenzi a pochvalovali si to tam, tak jsem právě se chtěl nazávisle poptat i tady...... každopádně dík za info
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW, člen Carp Teamu Radegast Karviná
Chces slyset pravdu? Bud si zvykni na to co mas nebo si kup jine radio, ale za toto penize nevyhazuj. Mel jsem dva modulatory a dost jsem s tim experimentoval a jediny co stalo v aute trochu za tu namahu byl clarion http://tuning.autodoplnky.cz/auto-hifi/ ... -s14316951 , ktery se zapojoval primo mezi antenu a radio, jenze stejne jsem nebyl s kvalitou uplne spokojen a radeji jsem radio prodal a koupil jine .
Majla píše:podle mě je nejlepší koupit tu kazetu s čouhajícím drátem. Stojí to pár kaček (cca. 200,-) a hraje to celkem fajn
no, ale já tam mám teď cedlo, takže mi je kazeta tak asi trošku k ho*nu , jenom mě nebaví, furt měnit CDéčka, jak jezdím delší trasy. Proto jsem uvažoval nad tímto, ale jak tak koukám tak to moc úspěchu u některých z Vás nezískalo
Mel jsem VDO CDR500, nechtel jsem ho menit, ale proste jsem nedokazal do nej dostat kvalitne signal z externiho zdroje. Jedine co by pomohlo, pokud by nekdo dokazal domontovat do radia AUX vstup, ale u tohoto radia jsem se bohuzel nechytal .
Existuje taková chytrá krabička, která se připojí místo CD changeru. Je to defacto emulátor CD changeru s tím, že tak můžeš nacpat milion písniček. Potom je měníš už jako u starého changeru a to na volantu případně na rádiu. Kvalita je naprosto stejná jako s originálním měničem.
Cena té black box je cca 3300,- kč. FLASH paměť podle potřeby veliká.
Název je Conects2, nebo Conect2 , najdi si to.
Vesly píše:Existuje taková chytrá krabička, která se připojí místo CD changeru. Je to defacto emulátor CD changeru s tím, že tak můžeš nacpat milion písniček. Potom je měníš už jako u starého changeru a to na volantu případně na rádiu. Kvalita je naprosto stejná jako s originálním měničem.
Cena té black box je cca 3300,- kč. FLASH paměť podle potřeby veliká.
Název je Conects2, nebo Conect2 , najdi si to.
a když nemá changer
Tak eden ohlas ohledně transmitteru emgeton. Koupil jsem si ho taky do své astry combi a z počátku jsem byl uplně hotov, neustále jsem ho muse přelaďovat,(rušení signálu z jiného zdroje) atd. Když me to přestalo byvit, tak jsem ten transmitter rozdělal a udělal několik úprav(sice tím končí záruka,ale), ted už je to v poho. hraje jako blázen, čístý zvuk, žádné rušení(testoval jsem to zatím jen v ČR).Naježděno cca 23000km.Má usb vstup, takže stačí jen flasch disk(který má snad každý) a hraješ.Jedinnou nevýhodu to má, když vypnu zapalování, tak se vypne i transmitter, který je napájen ze zapalovače, ale to dobudoucna předělám.