, mám dotaz? Nechce se mi v mém autě měnit orig. rádio, tak uvažuji o FM Transmitter přehravači MP3 (Emgeton), nemáte někdo zkušenosti jak to funguje v Astruli
 , mám dotaz? Nechce se mi v mém autě měnit orig. rádio, tak uvažuji o FM Transmitter přehravači MP3 (Emgeton), nemáte někdo zkušenosti jak to funguje v Astruli  

Kvalita přenosu je nic moc, zvuk je dost utlumený a musíš dát dost nahlas radio. Navíc mi přijde že to není nějak extra odrušené a přenáší se tam rušení i od motoru. Ale zaleší asi na typu, já mám nějaký za 300kč z Aukra.
  Kvalita přenosu je nic moc, zvuk je dost utlumený a musíš dát dost nahlas radio. Navíc mi přijde že to není nějak extra odrušené a přenáší se tam rušení i od motoru. Ale zaleší asi na typu, já mám nějaký za 300kč z Aukra.
 .
 .Majla píše:podle mě je nejlepší koupit tu kazetu s čouhajícím drátem. Stojí to pár kaček (cca. 200,-) a hraje to celkem fajn
 , jenom mě nebaví, furt měnit CDéčka, jak jezdím delší trasy. Proto jsem uvažoval nad tímto, ale jak tak koukám tak to moc úspěchu u některých z Vás nezískalo
, jenom mě nebaví, furt měnit CDéčka, jak jezdím delší trasy. Proto jsem uvažoval nad tímto, ale jak tak koukám tak to moc úspěchu u některých z Vás nezískalo   

Vesly píše:Existuje taková chytrá krabička, která se připojí místo CD changeru. Je to defacto emulátor CD changeru s tím, že tak můžeš nacpat milion písniček. Potom je měníš už jako u starého changeru a to na volantu případně na rádiu. Kvalita je naprosto stejná jako s originálním měničem.
Cena té black box je cca 3300,- kč. FLASH paměť podle potřeby veliká.
Název je Conects2, nebo Conect2 , najdi si to.

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |