FM Transmitter MP3 Emgeton

Vše o zapojení repro, radia atd..
herminator
Kontaktovat uživatele:

FM Transmitter MP3 Emgeton

Příspěvek od herminator »

Zdar všichni :D , mám dotaz? Nechce se mi v mém autě měnit orig. rádio, tak uvažuji o FM Transmitter přehravači MP3 (Emgeton), nemáte někdo zkušenosti jak to funguje v Astruli :?: :?:
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná
Reklama

Roman ST1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman ST1 »

Já jsem koupil taky USB MP3 Transmitter, ale jsem z toho přenosu dost zklamanej :( Kvalita přenosu je nic moc, zvuk je dost utlumený a musíš dát dost nahlas radio. Navíc mi přijde že to není nějak extra odrušené a přenáší se tam rušení i od motoru. Ale zaleší asi na typu, já mám nějaký za 300kč z Aukra.
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100

http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
herminator
Kontaktovat uživatele:

RE:

No tak to je nějaké levné, já koukal právě na ten Emgeton, stojí kolem sedmi stovek, a četel jsem nějakou recenzi a pochvalovali si to tam, tak jsem právě se chtěl nazávisle poptat i tady...... každopádně dík za info :wink:
herminator
Kontaktovat uživatele:

no tak to jsem se toho moc nedozvěděl :( ......... tak nevím jít do toho nebo né :?: :?: :(
Marky

Příspěvek od Marky »

Chces slyset pravdu? Bud si zvykni na to co mas nebo si kup jine radio, ale za toto penize nevyhazuj. Mel jsem dva modulatory a dost jsem s tim experimentoval a jediny co stalo v aute trochu za tu namahu byl clarion http://tuning.autodoplnky.cz/auto-hifi/ ... -s14316951 , ktery se zapojoval primo mezi antenu a radio, jenze stejne jsem nebyl s kvalitou uplne spokojen a radeji jsem radio prodal a koupil jine :wink: .
Majla

Příspěvek od Majla »

podle mě je nejlepší koupit tu kazetu s čouhajícím drátem. Stojí to pár kaček (cca. 200,-) a hraje to celkem fajn :wink:
herminator
Kontaktovat uživatele:

Majla píše:podle mě je nejlepší koupit tu kazetu s čouhajícím drátem. Stojí to pár kaček (cca. 200,-) a hraje to celkem fajn :wink:

no, ale já tam mám teď cedlo, takže mi je kazeta tak asi trošku k ho*nu :D, jenom mě nebaví, furt měnit CDéčka, jak jezdím delší trasy. Proto jsem uvažoval nad tímto, ale jak tak koukám tak to moc úspěchu u některých z Vás nezískalo :cry: :cry:
Marky

Příspěvek od Marky »

Mel jsem VDO CDR500, nechtel jsem ho menit, ale proste jsem nedokazal do nej dostat kvalitne signal z externiho zdroje. Jedine co by pomohlo, pokud by nekdo dokazal domontovat do radia AUX vstup, ale u tohoto radia jsem se bohuzel nechytal :( .
Vesly
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vesly »

Existuje taková chytrá krabička, která se připojí místo CD changeru. Je to defacto emulátor CD changeru s tím, že tak můžeš nacpat milion písniček. Potom je měníš už jako u starého changeru a to na volantu případně na rádiu. Kvalita je naprosto stejná jako s originálním měničem.
Cena té black box je cca 3300,- kč. FLASH paměť podle potřeby veliká.
Název je Conects2, nebo Conect2 , najdi si to.
773 158 999
herminator
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Vesly píše:Existuje taková chytrá krabička, která se připojí místo CD changeru. Je to defacto emulátor CD changeru s tím, že tak můžeš nacpat milion písniček. Potom je měníš už jako u starého changeru a to na volantu případně na rádiu. Kvalita je naprosto stejná jako s originálním měničem.
Cena té black box je cca 3300,- kč. FLASH paměť podle potřeby veliká.
Název je Conects2, nebo Conect2 , najdi si to.

a když nemá changer :?: :?:
Vesly
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vesly »

Když nemáš changer, tak se koukni co máš za rádio a zda má pro changer vstup, pak je to v poho.
773 158 999
Marky

Příspěvek od Marky »

Do aster se davalo pouze jedno CD autoradio od dvou vyrobcu, bohuzel ani jedno nema AUX vstup ani moznost pripojeni changeru :? .
herminator
Kontaktovat uživatele:

Re:

takže když to tady tak čtu, tak jediné východisko je koupě nového rádia, co? Jak je to potom s připojením na multifunkční volant??? :roll: :?:
Marky

Příspěvek od Marky »

No pokud to ovladani musis mit, tak potrebujes radio, ktere umi pripojit OEM ovladac z auta a pak jeste nejakou redukci, vesmes ty radia nejsou zakladni modely. Nejake info najdes tady, ale uz to nebude asi aktualni.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 61&start=0
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... sc&start=0
Pavlis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavlis »

Tak eden ohlas ohledně transmitteru emgeton. Koupil jsem si ho taky do své astry combi a z počátku jsem byl uplně hotov, neustále jsem ho muse přelaďovat,(rušení signálu z jiného zdroje) atd. Když me to přestalo byvit, tak jsem ten transmitter rozdělal a udělal několik úprav(sice tím končí záruka,ale), ted už je to v poho. hraje jako blázen, čístý zvuk, žádné rušení(testoval jsem to zatím jen v ČR).Naježděno cca 23000km.Má usb vstup, takže stačí jen flasch disk(který má snad každý) a hraješ.Jedinnou nevýhodu to má, když vypnu zapalování, tak se vypne i transmitter, který je napájen ze zapalovače, ale to dobudoucna předělám.
Odpovědět