a este zadek

dik za pochvalupealss píše:pekny pekny sedanek taky se mi libi vypada to jak neco mezi cope a vectrou proste pekny ale za budu bupovat trony az na podzim preotoze nejsou penazky
 sel sem do sedana ,protoze se tolik nevidi a ma libovej tvar ,hatchback mi pride moc useklej
  sel sem do sedana ,protoze se tolik nevidi a ma libovej tvar ,hatchback mi pride moc useklej   jen muj nazor nechci nikomu hanit hatchbagy
 jen muj nazor nechci nikomu hanit hatchbagy jinac mam na popojizdecky skodarnu 130
 jinac mam na popojizdecky skodarnu 130   ale chtel bych taky astricku moc se mi paci jak to jezdi a je to jen 1,6 16V 74 KW caravan SPORT rv.99 taky z italie dovezene po nejake babe
  ale chtel bych taky astricku moc se mi paci jak to jezdi a je to jen 1,6 16V 74 KW caravan SPORT rv.99 taky z italie dovezene po nejake babe  nalitanych 74 000 km takze spokojenost nejvetsi a ten kombik je o 8 cm delsi nez skodarna a asi o 14 cm sirsi
 nalitanych 74 000 km takze spokojenost nejvetsi a ten kombik je o 8 cm delsi nez skodarna a asi o 14 cm sirsi 

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |