PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.

Já, už dlouho bych rád dělal mluvčího...lukaskpd píše:tojo mozna by prijeli nekteri novinari len nevim kdo by delal tlacovku
To spíš v neděli do Polska, na burzu do Gliwic... tam seženeš vše...Zdeněk Lbc píše:...
PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.Díky.
Tak vítej zpět doma a mám konečně nové SPZ podznačníky a bezramínkové stěrače a opravdu super, koupeno na burze a dokonce tam polák mě super zadní lampy na Astru G, až jsem slintal a málem je měl koupené, místo nového mobiluFrydex píše:Jasná páka....
Zdenku ty prostě nikdy nesklameš, minule jsi byl nemocen a na antigiotikách a přesto jsi přijel. Snad jsi nezapoměl a pokusíš zjistit to info, o které jsem tě žádal, pokud to nebude nic se neděje, vymyslím něco jiného.Zdeněk Lbc píše:Je to sice ještě za dlouho, ale máme to z Liberce kousek, takže s námi počítejte. Přijedeme již v pátek a budeme do neděle. Tímto objednávám 2 lůžka v budově na 2 noci.
PS.: v sobotu ráno se vydáme do Polska, potřebuji koupit oba díly výfuku, doufám, že mi někdo ze severní Moravy poradí, kam pro něj zajet.Díky.
Je to pouze něco kolem 70 - 100 km a opravdu to stojí zatosportive píše:Chlapi kolko km su gliwice od miesta zrazu?? ak niekto poide na nejaky trh s autodoplnkami ci uz do gliwic alebo niekde inde tak potom somnou ratajte..ja sa pripajam..
lukaskpd píše:ja myslis ze tech 50 by mohlo bejt-a kdyz tak nekde sezeneme..a jinak co chceme-!!NOVU-nebo PRIMU!!co?ui
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |