A hlavne nezapominat Hledat, jinak tady bude milion topic, ktere se ptaji na to same a potom uz nikdo nic nejade.
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
Mám velkou prosbu nemohl by mi ten kryt někdo objednat kdo už to má a zaslat.Dnes jsem jel kolem jihlavského opla a prostě se to tomu pánovi nedalo vysvětlit že se to dá objednat a vyměnit.Nechtěl jsem se víc nasrat tak jsem odjel
tak mu neříkej co chceš obědnat a řekni mu jen číslo "6239016" on si ho v katalogu najde a uvidí že to obědnat jde.. ja uz sem si obědnaval. a v klidu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
V profilu nepíšeš, odkud jsi, ale pokud máš v místě bydliště nějakého prodejce autodílů, tak si opiš katalogové číslo krytu klíče: 6239016 a domluv se s ním, aby ti daný kryt objednal. U nás v Třebíči v Autobenexu s tímto nemám žádný problém. Nejbližšího prodejce Opelu mám buď v Jihlavě nebo ve Velmezu a tam se mi s každou prkotinou rozhodně nechce.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
Zdravím, Astráci. Nejspíš sem nešikovnej . Pustil sem se do výměny bateriev klíčku, ale nedokážu ho rozmontovat, drží jak přilepený. Nevíte někdo jak ho rozdělat? Dík moc