No to je přesně ono. To je ten kabel k té pojistce 7,5 A pro denní svícení a ještě před pojistkou (podle mě) by měl být dalším žlutým vyveden směr osvětlení SPZ a multitimer.manli2 píše:tak už to vim... to je odborně made in opel napojení konektoru nad denní svícení.... jestli jsou takdle odborně zapojený vsechny...manli2 píše:věcná... z spínače světel jde žlutej kabel do pojistkovky... a cestou jsem našel takovej hnus že je přerusěnej, spojenej s dalším žlutým kabelem ale pěkně prasácky kterej vede kamsi do svazku(nemám u sebe nic sem v práci a nudim se tak jsem se na to vrhnul) a z toho spoje těch 2 žlutejc kabelu jsou vyvedený dva do pojistkovky... co to je za hnus?
fuj
jo, to jem měl na mysli, ale tím to teda taky asi nebudeDefender píše:Miku myslíš ty 3 hnědý dráty co jsou přišroubovaný k tý tyči co vede od A1 do A2
no tam je to tak že de žlutej z toho konektoru pro to relé na dení svícení, pak zde žlutej z spínače světel, v půlce cesty jsou spojený prasácky a z toho hnusu vedou dva kabely směr pojistková skříňAPiK píše:No to je přesně ono. To je ten kabel k té pojistce 7,5 A pro denní svícení a ještě před pojistkou (podle mě) by měl být dalším žlutým vyveden směr osvětlení SPZ a multitimer.manli2 píše:tak už to vim... to je odborně made in opel napojení konektoru nad denní svícení.... jestli jsou takdle odborně zapojený vsechny...manli2 píše:věcná... z spínače světel jde žlutej kabel do pojistkovky... a cestou jsem našel takovej hnus že je přerusěnej, spojenej s dalším žlutým kabelem ale pěkně prasácky kterej vede kamsi do svazku(nemám u sebe nic sem v práci a nudim se tak jsem se na to vrhnul) a z toho spoje těch 2 žlutejc kabelu jsou vyvedený dva do pojistkovky... co to je za hnus?
fuj
čti o stránku vedle...Defender píše:Karle vyzkoušej vyměnit žárovku v SPZ (i kdyby měla být v poho) a pak stejně i všechny 7,5 nožový pojistky co jsou v autě, co ty na to
manli2 píše:manli tam má 3 ledky a odpor v spz tak nevim to bude na dýl výměna...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |