Otazka pre viac zasvetenych do el. inštalacie ako som ja! Už davnejšie mi nefungovalo zadné pravé okno, po rozobrati dverneho konektoru a premerani vstupných prudov bolo zistene že hruby červeny -silovy
kabel pre pohon okna je skoro totálne bez prudu teda 0.2-0.5V tam preblikavalo. Následne rozobratie konektoru od karoserie ako aj napichnutie kabla dalej od konektora ukazalo podobne hodnoty ako u predošleho merania. Podľa schemy sú obe silove kable červené vedene z jednej poistky, pritom zadné ľave nema žiaden problem. Je ešte po ceste od poistky k dveram nejake miesto kde sa pripadne
kabel rozdvojuje alebo aj konektor ktorý spaja zväzok z pristrojovky zo zdanou časťou karoserie, logicky by tam mohol byť zdroj problemu nakoľko sa mi nechce veriť že by to mohlo byť seknute inde! Zafira a astra je
v tom zajedno takže problem je skôr
všeobecny pre celu modelovú a typovu radu. Dakujem za pripadne tipy a navrhy!

ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957