Novejsi CD pro Navi NCDR1100

Vše o zapojení repro, radia atd..

Moderátoři: AstraMan, Radoš 92, Honz@

Didicz

Novejsi CD pro Navi NCDR1100

Příspěvek od Didicz » 01 čer 2006, 15:46

Ahojky, schanim za rozumnou cenu novejsi CD pro Navi NCDR1100.

Reklama
 

Uživatelský avatar
Vojta
Příspěvky: 8045
Registrován: 25 led 2006, 13:39
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 01 čer 2006, 15:48

já taky schánim...ty máš nějaký starší? jak starý?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
_________________
Astra G 3dv. Z16XE Automat
Astra G 3dv. Z20LET OPC

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Tomazavr
Příspěvky: 17
Registrován: 04 kvě 2006, 16:05

Re: Novejsi CD pro Navi NCDR1100

Příspěvek od Tomazavr » 06 čer 2006, 18:01

Didicz píše:Ahojky, schanim za rozumnou cenu novejsi CD pro Navi NCDR1100.
Zdravim, ted resim to same.Koupil jsem Zafiru a mam nejake cd do NCDR1100.Praha uplne super,silnice 1.tridy taky,ale silnice 2.druhe tridy ve vych.cechach nic moc.Najel jsem zatim asi za necely mesic 8000km(muj rekord) vse s navigaci a spokojenost.Rakousko,Nemecko to je bez chyby,tam jsou snad i zachody:-) Akorat bych chtel neco lepsiho pro CR a Slovensko popr.chci jet do Chorvatska a take jsem nenasel ani vetsi mesta:-(.Jinak je to stari do dvou roku.Pokud chcete nekdo me cd,neni problem.Nevite,jestli se tam daji dat i cd od jinych vyrobcu?
Diky za info

Tomazavr
Příspěvky: 17
Registrován: 04 kvě 2006, 16:05

Re: Novejsi CD pro Navi NCDR1100

Příspěvek od Tomazavr » 06 čer 2006, 18:34

Didicz píše:Ahojky, schanim za rozumnou cenu novejsi CD pro Navi NCDR1100.
Nasel jsem tyto stranky:
http://www.mercantsound.cz/pages/produk ... a2005/2006
Bohuzel pro moji Zafiru pry nepouzitelny:-( Jde to jen na starsi typy aut(mam 2004), jinak to pry nijak vychytat nejde:-(
Tady je software pro moji navigaci(asi tedy i pro vas:-))
http://www.navteq.com/ProductFinder?act ... &Year=2004

Tomazavr
Příspěvky: 17
Registrován: 04 kvě 2006, 16:05

NCDR 1100

Příspěvek od Tomazavr » 14 čer 2006, 15:19

Vojta píše:já taky schánim...ty máš nějaký starší? jak starý?
Zdravim,tak co? Sehnal jsi nejakou novou mapu?
Diky za info

Joe

CD pro Navi NCDR1100

Příspěvek od Joe » 15 čer 2006, 18:46


Ahoj všem. Jesli bude někdo tak laskavý a podělí se se mnou o cd pro CD Navi NCDR1100.
Díky
oem.oem@quick.cz :wink:

Peeter
Příspěvky: 4
Registrován: 26 čer 2006, 08:02
Bydliště: Šumperk

Příspěvek od Peeter » 26 čer 2006, 08:34

I já bych potřeboval laskavost ohledně cd ČR pro Navi NCDR1100 a případně radu, kde bych mohl stáhnout manuál v češtině či angličtině, předem moc díky :D

Steve02
Příspěvky: 1
Registrován: 08 črc 2006, 14:24

mapy

Příspěvek od Steve02 » 08 črc 2006, 14:31

Mapy a info pro NCDR 1100 az NCDC 2015 - http://www.javorsky.cz/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=9

Vyzkouseno...

dominus-et-deus
Příspěvky: 445
Registrován: 25 led 2006, 21:07
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 08 črc 2006, 16:22

Myslím, že se vyplatí počkat si do konce roku a pak si sehnat až novou verzi pro 2007. Na mapě co mám ( mělo by to být pro tebto rok ) ještě třeba není zakreslena dálnice D11 Hradec- Poděbrad. Ale pokud by někdo potřeboval, rád vypálím. Kolik jse Vás tady, co mají navi NCDR?
2.0 16V

Peeter
Příspěvky: 4
Registrován: 26 čer 2006, 08:02
Bydliště: Šumperk

Navigace NCDR 1100

Příspěvek od Peeter » 08 črc 2006, 20:19

může mi někdo poradit? mám 14 dní zafiru s navigací NCDR 1100, sehnal jsem si CD a vyjel jsem na kratší dovolenou na vysočinu. Zadal jsem cestu Sumperk - Svitavy jen tak na zkoušku, v SPK vše fungovalo bez problému než jsem sjel na silnici 3 třídy navi hlásila že se mám vrátit, ale jel jsem osvětčenou trasou. Navi začala přepočítavat trasu hodiny se pořád otáčeli jak u PC, po nějaké době jsem zjistil ze nejde přepnout rádio, regulovat hlasitost a zkrátka že rádio i navi vůbec nereaguje a nejde ani vypnout. Zastavil jsem vypl motor a dokonce i když jsem zamkl auto pořád rádio běželo. Znova jsem nastartoval a jel nazpět domů pro kódy až odpojím baterii... po nějaké době rádio začalo opět reagovat, ale v horním pravém rohu mi svitilo červene GPS. I když jsem se celou cestu snažil zadávat cílové stanice které jsou v seznamu CD trasu mi to nenašlo a dokonce mi navi ukazovala, že se pohybuji někde u Opavy. Nevíte v čem je problém? GPS v pravém rohu mi pořád svítí zkrátka červeně.

dominus-et-deus
Příspěvky: 445
Registrován: 25 led 2006, 21:07
Bydliště: Hradec Králové
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dominus-et-deus » 08 črc 2006, 22:42

No je fakt, že mně GPS nápis přestal svítit :lol: , ale gpska funguje ok. Asi jsem něco poštěloval v nastavení, že se mi to nezobrazuje. Pokud ti to ukazuje chybná místa, tak je problém nejspíš s anténou, nebo celkově nějaká softwarová chyba. Pokud by ti to dělalo stále, tak doporučuju zajet do Oplu na přehrání software. CD mám od Vojty, pač jsem tu navi od něj sakumprdum koupil i s cd. Je fakt, že Východní čechy jsou na tom mizerně....např. Broumov mi to našlo jen v okresu Tachov a ten u nás, známější tam není :? No snad CD na příští rok bude o trochu lepší :)
2.0 16V

Peeter
Příspěvky: 4
Registrován: 26 čer 2006, 08:02
Bydliště: Šumperk

Příspěvek od Peeter » 09 črc 2006, 05:37

Díky za radu, anténa mě napadla (předpokládám že navi nemá jinou anténu než ta na střeše), říkal jsem si, že třeba vypadl GPS signál (ale už nějak dlouho :D ), ale rádio hraje v pohodě a komplet nastavení jsem prošel taky. Problém je asi v tom, že vždy když jsem zapl rádio nápis GPS se zkrátka zbarvil do zelena a teď zůstává červený, dokonce mi šipka na mapě ukazuje, že jsem někde v polsku a když jedu normálně se pohybuje ale na úplně jiném místě....

Uživatelský avatar
Vojta
Příspěvky: 8045
Registrován: 25 led 2006, 13:39
Bydliště: Liberec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 09 črc 2006, 10:31

Peeter píše:Díky za radu, anténa mě napadla (předpokládám že navi nemá jinou anténu než ta na střeše), říkal jsem si, že třeba vypadl GPS signál (ale už nějak dlouho :D ), ale rádio hraje v pohodě a komplet nastavení jsem prošel taky. Problém je asi v tom, že vždy když jsem zapl rádio nápis GPS se zkrátka zbarvil do zelena a teď zůstává červený, dokonce mi šipka na mapě ukazuje, že jsem někde v polsku a když jedu normálně se pohybuje ale na úplně jiném místě....
podrž tlačítko clear dokud se "nerestartuje" rádio
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
_________________
Astra G 3dv. Z16XE Automat
Astra G 3dv. Z20LET OPC

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Peeter
Příspěvky: 4
Registrován: 26 čer 2006, 08:02
Bydliště: Šumperk

Příspěvek od Peeter » 09 črc 2006, 21:03

ted jsem zkousel ten restart prez CLEAR, radio se vyplo a kdyz jsem ho znovu zapl GPS svitilo cervene, neco podobneho jsem zkousel uz vcera kdyz jsem do navi daval jine CD a ona se restartovala i odpojeni baterie nepomohlo. Je fakt, ze kdyz jsem dnes rano opet vyjel GPS svitilo nejdrive zlute, pak zelene a mapa ukazovala spravnou polohu, i kdyz jsem byl mimo znacene tahy, ale jen do doby nez jsem zastavil na nejakou dobu. Kdyz jsem se vracel domu po stejne trase, zacala svitit GPS opet cervene, sipka se sice pohybovala ovsem nekde jinde a na konecne mi ukazovala polohu 30 km mimo domov... No nic ted odjizdim, budu laborovat az za 14 dni a manzelce staci kdyz auto sviti, trůbí a jede.... Jeste jednou diky P.

zafira
Příspěvky: 14
Registrován: 01 črc 2006, 15:29
Bydliště: Liberec

Příspěvek od zafira » 05 pro 2007, 09:33

Mam vsechny cd 07-08.tak kdyby mel nekdo zajem tak mu je "pujcim".
Opel Zafira 2.0dti 74kw :-(
Ncdr 1100+komplet evropa 07-08

Odpovědět